Σαμπουάν για βαμμένα και ξηρά μαλλιά

0,00 €


Διαθεσιμότητα: μη διαθέσιμα

Κατηγορία:

123Σαμπουάν για βαμμένα και ξηρά μαλλιά

Σαμπουάν για βαμμένα και ξηρά μαλλιά με Aloe Vera, με ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΓΗ

Εντελώς νέα, μοντέρνα φόρμουλα με ελαφρύτερη συνταγή είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται τα μαλλιά σας και αυτό που μπορείτε να απολαμβάνετε κάθε μέρα. Όλα τα συστατικά που χρησιμοποιούνται είναι βιοδιασπώμενα και ως εκ τούτου μή τοξικά για το περιβάλλον.

Τα ΝΕΑ Σαμπουάν περιέχουν ένα μείγμα από εξαιρετικής αποτελεσματικότητας καθαριστικά συστατικά που παρέχουν εξαιρετικό αφρό και σταθερότητα του αφρού που οδηγεί σε προσεκτικό πλύσιμο όλων των ακαθαρσιών από τα μαλλιά. Τα Σαμπουάν έχουν υψηλή διαβρεξιμότητα - την ικανότητα να εμμένουν στην επιφάνεια της τρίχας, η οποία επιτρέπει ευκολότερο ξεπλύσιμο και την επιτάχυνση της διαδικασίας πλύσης. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένα από μαλακτικές ουσίες, οι οποίες συμβάλλουν στην εύκολο χτένισμα, χωρίς τη χρήση μαλακτικού. Τα σαμπουάν έχουν μια κατευναστική επίδραση, δρουν ενάντια στην ξηρότητα του δέρματος της κεφαλής και βελτιώνουν την τελική ποιότητα της τρίχας.

Τα ΝΕΑ Σαμπουάν για βαμμένα και ξηρά μαλλιά με Aloe Vera, περιέχουν ειδικά συστατικά που βοηθούν στη διατήρηση της σταθερότητας του χρώματος και αποτελεσματικά πλένουν κάθε ανεπιθύμητη χρωστική χρωμάτων που απελευθερώνεται από την επιφάνεια της τρίχας.

Επιπλέον, τα ΝΕΑ Σαμπουάν για βαμμένα και ξηρά μαλλιά με Aloe Vera, είναι διαθέσιμα σε κομψό κουτί συμπληρωμένο από πολύγλωσσο φυλλάδιο με λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα οφέλη των συστατικών.

Περιεχόμενο: 200 ml