Σπρέυ καθαρισμού πινέλων μακιγιάζ

8,50 €

Περιεχόμενο 100 ml


Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Κατηγορία: Essens Beauty / ΑξεσουάρΣπρέυ καθαρισμού πινέλων μακιγιάζ

Περιεχόμενο: 100 ml

Αντιβακτηριδιακό σπρέι καθαρισμού για καλλυντικά πινέλα μακιγιάζ με φυσική αλλά και τεχνητή τρίχα που παρέχει άμεσο καθαρισμό και αποστείρωση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για την αποστείρωση των χεριών. Η ειδικά σχεδιασμένη του φόρμουλα εγγυάται την τέλεια υγιεινή των πινέλων επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής τους. Το σπρέι προστατεύει τα πινέλα απο τους βλαβερούς μικροοργανισμούς ανάμεσα στις χρήσεις, προστατεύει κατα την επαφή με το δέρμα και παρέχει υγιεινή και καθαρή εφαρμογή κάθε φορά, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα καρύδας.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το σπρέι καθαρισμού πινέλων?
Ένα βρώμικο, μολυσμένο πινέλο διατηρεί τα χρησιμοποιημένα καλλυντικά, το λίπος της επιδερμίδας, τον ιδρώτα αλλά και την σκόνη. Αυτό δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για την ανάπτυξη βακτηριδίων. Τα βρώμικα πινέλα μπορούν να δημιουργήσουν ερεθισμούς στην επιδερμίδα απο τα μεταδιδόμενα μικρόβια. Ακόμα και το αποτέλεσμα του μακιγιάζ δεν θα είναι καλό επειδή στο πινέλο θα έχουν παραμείνει υπολείμματα από προηγούμενο προϊόν. Αυτή η επιβάρυνση στο δέρμα δίνει επιπλέον βάρος στην επιδερμίδα, επιβαρύνει το δέρμα και καταλήγει σε πρόωρη γήρανση του δέρματος. Ένα βρώμικο πινέλο το οποίο καθαρίζετε με νερό ή άλλα ακατάλληλα προϊόντα έχει σαν αποτέλεσμα να χαλάσει πολύ πιο γρήγορα. Και δεν είναι και σίγουρη η απομάκρυνση των μικροβίων.

Χρήση: Ψεκάστε με το brush cleaner πάνω στο πινέλο και απομακρύνεται τα υπολείμματα με ένα χαρτομάντιλο. Επαναλάβετε αν χρειαστεί. Αφήστε το πινέλο να στεγνώσει. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Προειδοποίηση και αποθήκευση: Αποφύγετε την εισπνοή του προϊόντος. Χρησιμοποιήστε το μόνο σε μικρές δόσεις και σε περιβάλλον με καλό αερισμό. Αποφύγετε την μακρόχρονη χρήση. Μην το χρησιμοποιήσετε για διαφορετικούς λόγους από αυτούς για τους οποίους προορίζεται. Μην το ψεκάζετε κοντά στα μάτια. Μην το χρησιμοποιείτε σε τραυματισμένο δέρμα. Σε περίπτωση ερεθισμού ή ερυθρότητας, διακόψτε τη χρήση. Κρατήστε το μακριά από παιδιά.
Δοχείο υπό πίεση: μπορεί να εκραγεί αν θερμανθεί. Μην τρυπήσετε ή κάψετε τη συσκευασία ακόμα και μετά τη χρήση. Προστατεύστε το απο τις ηλιακές ακτίνες. Μην εκθέτετε το προϊόν σε θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 50 ° C. Μην ψεκάζετε σε εστίες φωτιάς. Κρατήστε το μακριά από θερμότητα, καυτές επιφάνειες, σπινθήρες, φλόγες ή άλλες εστίες φωτιάς. Μην καπνίζετε κατα τη διάρκεια της χρήσης.

Ανάλωση κατα προτίμηση πριν και αριθμός παρτίδας: δείτε στη συσκευασία.

Συστατικά (INCI): Butane, Propane, Isobutane, Alcohol Denat., Glyceryl Laurate, Propylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Octenidine HCl, Perfume, Coumarin.