Η ESSENS Keto είναι ένας αποτελεσματικός και γρήγορος τρόπος για να απαλλαγείτε από το υπερβολικό λίπος. Η πρωτεϊνική δίαιτα ESSENS Keto είναι ένα σύστημα μείωσης, που σας επιτρέπει να μειώνετε γρήγορα, αποτελεσματικά και μόνιμα το βάρος, διασφαλίζετε την προστασία του μυϊκού ιστού και προμηθεύετε το σώμα με όλες τις απαραίτητες ουσίες. Ταυτόχρονα, έχει υπέροχη γεύση.
ΒΑΡΟΣ


ΜΕΙΩΣΗ
ΥΓΙΕΙΝΗ


ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ


ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η δίαιτα Κeto ή αλλιώς η πρωτεϊνική δίαιτα, είναι το κοινό όνομα για μια αποτελεσματική μέθοδο μείωσης του λιπώδους ιστού, που αναπτύχθηκε αρχικά για κλινική χρήση. Διαβάστε παρακάτω τι είναι η πρωτεϊνική δίαιτα, ποιες είναι οι βασικές αρχές και οι οδηγίες της. Πώς λειτουργεί η κέτωση, τι πρέπει να ακολουθήσετε και τι να αποφύγετε. Ποιες είναι οι πιθανές αντενδείξεις και παρενέργειες.

 Ιστορία

Η ιστορία της χρονολογείται από τις ΗΠΑ στο πρώτο μισό του 20ου αιώνα, όπου η διατροφή και η παχυσαρκία εμφανίστηκαν για πρώτη φορά, ως ένα πιο σημαντικό ιατρικό φαινόμενο σε σχέση με το αυξανόμενο επίπεδο της μεταπολεμικής κοινωνίας και το επίπεδο ευημερίας. Αν και η παχυσαρκία δεν γινόταν αντιληπτή, ως κοινωνικό ή πολιτισμικό πρόβλημα εκείνη την εποχή, όπως συμβαίνει σήμερα, οι παχύσαρκοι ασθενείς προκαλούσαν πρακτικό πρόβλημα. Σε πολλές περιπτώσεις, δεν κατέστη δυνατή η χειρουργική επέμβαση για σοβαρά παχύσαρκους ασθενείς, λόγω του υπερβολικού όγκου λίπους στο σώμα.

Αυτοί οι ασθενείς ήταν κατάκοιτοι, επομένως δεν μπορούσαν να ασκηθούν για να μειώσουν τον λιπώδη ιστό και έτσι αναζητήθηκε ένας προσιτός τρόπος για να επιτευχθεί σημαντική μείωση του λιπώδους ιστού, αλλάζοντας τη διατροφή τους. Από μια άλλη σκοπιά, ο Dr. Russell Morse Wilder μελέτησε τις επιπτώσεις των διατροφικών αλλαγών και της ινσουλίνης σε διαβητικούς ασθενείς. Ο Dr. Wilder ήταν πιθανώς ο πρώτος, που χρησιμοποίησε μια κετογονική ή πρωτεϊνική δίαιτα για πρώτη φορά για θεραπευτικούς σκοπούς. Όπως και ο καθηγητής George L. Blackburn (1936 - 2017), ο οποίος μελέτησε λεπτομερώς και για μεγάλο χρονικό διάστημα τη διαδικασία καύσης λίπους στο ανθρώπινο σώμα. Ο Dr. Blackburn ονόμασε κέτωση, μια κατάσταση στο σώμα κατά την οποία αυτό καίει κυρίως τον αποθηκευμένο λιπώδη ιστό διατηρώντας την μυϊκή μάζα.

Περιέγραψε, πώς μπορεί να προκαλέσει κέτωση μειώνοντας στο ελάχιστο την εξωτερική πρόσληψη υδατανθράκων και λιπών στη διατροφή και αυξάνοντας ταυτόχρονα την πρόσληψη πρωτεΐνης. Με την καύση του λιπώδους ιστού σχηματίζονται τα λεγόμενα κετονοσώματα. Αυτά τα κετονοσώματα αντικαθιστούν τους διατροφικούς υδατάνθρακες και έτσι γίνονται η κύρια πηγή ενέργειας του σώματος.

Η έρευνα του καθηγητή  Blackburn αποτελεί την επιστημονική βάση πάνω στην οποία βασίζεται η έννοια της πρωτεϊνικής δίαιτας. 

 

Τι είναι η κέτωση

Η κέτωση είναι μια φυσική κατάσταση, που εμφανίζεται στο σώμα όταν η πρόσληψη υδατανθράκων και λίπους μειώνεται, ενώ αυξάνεται η πρόσληψη πρωτεΐνης. Τα λεγόμενα κετονοσώματα αρχίζουν να σχηματίζονται στο σώμα, που προκαλούνται από τη διάσπαση του λιπώδους ιστού. Αυτά τα κετονοσώματα αντικαθιστούν τους αρχικούς υδατάνθρακες (που είχαν τη μορφή γλυκόζης, της κύριας πηγής ενέργειας του οργανισμού) ως πηγή ενέργειας. Το σώμα σας θα αρχίσει να καίει τα αποθηκευμένα λίπη  και το βάρος σας μειώνεται από τους λιπώδης ιστούς και όχι από την μυϊκή μάζα.

Ο οργανισμός εισέρχεται σε κατάσταση κέτωσης περίπου 2 - 3 ημέρες μετά την πρόκληση των κατάλληλων συνθηκών. 

Κατά την κέτωση, δεν καίγεται μόνο ορατό υποδόριο λίπος, αλλά και πολύ πιο επικίνδυνο εσωτερικό ή σπλαχνικό λίπος, το οποίο τυλίγει τα εσωτερικά όργανα και έτσι εμποδίζει τη φυσική τους λειτουργία. Η κέτωση έχει επίσης ευεργετική επίδραση στον οργανισμό μειώνοντας το επίπεδο της «κακής» LDL χοληστερόλης και αυξάνοντας το επίπεδο της «ευεργετικής» HDL χοληστερόλης. Στον οργανισμό σε κέτωση, η παραγωγή ινσουλίνης, ως ορμόνης που σπάει το λίπος μειώνεται και ταυτόχρονα αυξάνεται η ευαισθησία του οργανισμού σε αυτή την ορμόνη, η οποία βοηθά στην πρόληψη ή θεραπεία του διαβήτη.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η κέτωση, λόγω των παραπάνω, δεν συνοδεύεται από αίσθημα πείνας και λαχτάρα για ζάχαρη, αλλά, αντίθετα, από ένα αίσθημα καλής διάθεσης και ένα κύμα ενέργειας, που αναφέρεται επίσης σε ορισμένες πηγές.

Η κέτωση έχει αποδειχθεί, ότι είναι μια απολύτως φυσική και ασφαλής κατάσταση για έναν υγιή οργανισμό. 

 

 

Μην συγχέετε την κέτωση και την κετοξέωση

Σε μια επιφανειακή μελέτη της κέτωσης, ειδικά σε μη επαγγελματικές πηγές, θα συναντήσετε συχνά μια περιγραφή της κέτωσης, ως μια επικίνδυνη κατάσταση που απειλεί το σώμα. Ωστόσο, είναι σχεδόν σίγουρα μια σύγχυση μεταξύ των λέξεων κέτωση και κετοξέωση. Η κετοξέωση είναι μια κατάσταση του σώματος, που εμφανίζεται σε άτομα με ανεπαρκή παραγωγή της ορμόνης ινσουλίνης ή με αυξημένη αντίσταση στην ινσουλίνη (δηλαδή σε διαβητικούς). Το επίπεδο των κετονικών σωμάτων σε αυτά τα άτομα ξεπερνά το όριο, κάτι που είναι πολύ επικίνδυνο για το άτομο. 

 

Μείωση του κινδύνου του φαινομένου yo-yo

Με τις συμβατικές δίαιτες μείωσης, υπάρχει υψηλός κίνδυνος το σώμα να χάσει βάρος, αλλά μεγάλο μέρος αυτής της απώλειας συμβαίνει σε βάρος του μυϊκού ιστού. Μετά το τέλος της δίαιτας και την επιστροφή σε μια κανονική διατροφή, το σώμα δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει μια νέα εισροή ενέργειας, την οποία αρχίζει να αποθηκεύει ξανά και υπάρχει σημαντικός κίνδυνος του λεγόμενου φαινομένου yo-yo.

Το κύριο πλεονέκτημα της πρωτεϊνικής δίαιτας είναι το γεγονός, ότι μειώνεται σημαντικά ο κίνδυνος του επακόλουθου φαινομένου yo-yo. 

Βήματα της ESSENS Keto

Θα λάβετε όλα όσα χρειάζεστε για μια επιτυχημένη πρωτεϊνική δίαιτα στις συσκευασίες της ESSENS Keto. Όλα τα προϊόντα της ESSENS Keto έχουν μειωμένη περιεκτικότητα σε ζάχαρη και υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Με τον συνδυασμό των προϊόντων της ESSENS Keto ξεκινά η κέτωση στον οργανισμό.

Το σώμα σταματά να καίει υδατάνθρακες και «μεταβαίνει» σε λειτουργία καύσης λίπους. Λόγω του γεγονότος, ότι ακόμη και η κανονική κατανάλωση ενέργειας του σώματος είναι σημαντική, ακόμη και το λίπος που αποθηκεύεται στο σώμα θα εξαφανιστεί γρήγορα και το σώμα θα χάσει σημαντικά βάρος. Κατά τη διάρκεια της ESSENS Keto, το σώμα θα κάψει άλλες μακροχρόνια αποθηκευμένες ουσίες, συμπεριλαμβανομένων των τοξικών, γεγονός που οδηγεί σε φυσική αποτοξίνωση του σώματος. Η ισορροπημένη σύνθεση των προϊόντων της ESSENS Keto εγγυάται γρήγορη διαδικασία και η βέλτιστη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη διασφαλίζει, ότι θα χάσετε μόνο το περιττό λίπος. Μέρος της σύνθεσης των προϊόντων της ESSENS Keto είναι μια ισορροπημένη αναλογία βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων, απαραίτητα για την καλή λειτουργία του οργανισμού. Δεν χρειάζεται να μετράτε θερμίδες ή να παρακολουθείτε τις αναλογίες θρεπτικών συστατικών, το κάναμε για εσάς. Χωρίς το αίσθημα πείνας και καμία ανησυχία για το τι θα φάτε μετά. Η δίαιτα της ESSENS Keto χωρίζεται σε 3 διαδοχικές φάσεις, χάρη στις οποίες όχι μόνο θα χάσετε το περιττό λίπος αλλά θα διατηρήσετε και το κανονικό σας βάρος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τους βασικούς κανόνες της ESSENS Keto. 

 

 

 

Βασικοί κανόνες ESSENS Keto

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΥΓΡΩΝ
Τουλάχιστον 2,5 - 3 λίτρα νερό ή υγρών χωρίς ζάχαρη την ημέρα. Ο καφές, το μαύρο ή το πράσινο τσάι επιτρέπεται μέχρι το όριο των 4 φλιτζανιών την ημέρα. Επιτρέπεται μόνο μαύρος καφές χωρίς γάλα και ζάχαρη. Η επαρκής πρόσληψη υγρών διασφαλίζει την απομάκρυνση όλων των ανεπιθύμητων ουσιών, που προκύπτουν κατά τη μείωση του βάρους στο σώμα. Συμβουλή: Εάν είστε από αυτούς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την παρακολούθηση της κατανάλωσης υγρών, ετοιμάστε δύο μπουκάλια (2 x 1,5 λίτρα νερό) το πρωί και θα πρέπει να είναι άδεια μέχρι το τέλος της ημέρας.

ΤΡΩΤΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Καταναλώστε τουλάχιστον 300 - 500 γρ. από τα επιλεγμένα «επιτρεπόμενα» λαχανικά, το πολύ 1.000 γρ. την ημέρα. Τα επιτρεπόμενα λαχανικά είναι διαφορετικά για κάθε φάση της ESSENS Keto. Μια λεπτομερής λίστα με τα επιτρεπόμενα λαχανικά μπορείτε να βρείτε παρακάτω με κεφάλαια γράμματα, που περιγράφουν λεπτομερώς κάθε φάση. Τα λαχανικά μπορούν να καταναλωθούν, ως συνοδευτικό σε γεύματα πρωτεΐνης ή μεταξύ των γευμάτων. Σημείωση: Γεύματα που παρασκευάζονται από επιτρεπόμενα λαχανικά καταναλώνονται ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ με μερίδες της ESSENS Keto, όχι ΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ!

ΚΑΝΕΤΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ
Το διάστημα μεταξύ των γευμάτων πρωτεΐνης πρέπει να είναι περίπου 3 ώρες. Το πρώτο γεύμα της ημέρας μέσα σε μισή ώρα μετά το ξύπνημα και το τελευταίο το πολύ 2 με 3 ώρες πριν τον ύπνο. Παράδειγμα: Σηκώνεστε στις 7:00 π.μ. - το πρώτο γεύμα (πρωινό) πρέπει να είναι στις 7:30 π.μ., το επόμενο γεύμα (σνακ) είναι στις 10:30 π.μ., ακολουθούμενο από μεσημεριανό στις 13:30 και μετά ένα σνακ στις 16: 30 ακολουθούμενο από δείπνο στις 19:30. 

 

 

Τι πρέπει να αποφεύγετε κατά τη διάρκεια της ESSENS Keto

Να θυμάστε, ότι η δίαιτα keto είναι εξαιρετικά ευαίσθητη στους υδατάνθρακες και θα πρέπει να αποφεύγονται σε οποιαδήποτε μορφή. Για παράδειγμα, ένα κομμάτι ψωμί μπορεί να περιέχει 15 - 20 γραμμάρια υδατανθράκων, κάτι που θα σταματούσε τη δίαιτα keto για λίγες μέρες και αυτό θα ήταν κρίμα. Τότε θα χρειαζόταν 2-3 επιπλέον μέρες για να ξεκινήσει ξανά.

Να θυμάστε, ότι κατά τη διάρκεια της δίαιτας απαγορεύονται οι κατά τα άλλα «υγιεινοί» υδατάνθρακες και άμυλα. Μην καταναλώνετε καθόλου ζαχαρούχα ποτά ή χυμούς. Αποφύγετε τα γλυκά, τα πατατάκια ή τις αλμυρές λιχουδιές. Απαγορεύεται η κατανάλωση μελιού, φρούτων και γαλακτοκομικών προϊόντων.

Μην καταναλώνετε ακόμη και περιορισμένες ποσότητες αλκοόλ κατά τη διάρκεια της δίαιτας. Ορισμένα λαχανικά απαγορεύονται επίσης σε ορισμένα στάδια της μείωσης. Τα συνοδευτικά, συμπεριλαμβανομένου του ρυζιού και της πατάτας απαγορεύονται.

Ωστόσο, μην ανησυχείτε, όλοι οι περιορισμοί ισχύουν μόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου μείωσης, μετά το τέλος της δίαιτας στο πλαίσιο της κανονικής ορθολογικής διατροφής, θα επιστρέψετε στους περισσότερους από αυτούς σε λογική ποσότητα. 

 

Φυσική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της ESSENS Keto

Η πρωτεϊνική δίαιτα είναι κατάλληλη για άτομα με περιορισμένη σωματική άσκηση ή και καθόλου.

Η αθλητική δραστηριότητα κατά τις δύο πρώτες φάσεις της δίαιτας δεν είναι απαραίτητη. Εισάγεται την σταδιακά μόνο στην τελευταία τρίτη φάση της δίαιτας keto και συνεχίστε και μετά τη μείωση.

Επομένως, μην προγραμματίζετε νέες αθλητικές δραστηριότητες στις δύο πρώτες φάσεις της ESSENS Keto. Ωστόσο, εάν είχατε συνηθίσει τη σωματική άσκηση πριν από τη δίαιτα, μπορείτε να τη διατηρήσετε, αλλά να περιμένετε, ότι η απόδοσή σας θα μειωθεί κατά περίπου 40% λόγω της περιορισμένης πρόσληψης ενέργειας. Προγραμματίστε λοιπόν την άσκησή σας, έχοντας κατά νου αυτόν τον περιορισμό. Η απόδοση σας θα επανέλθει μόλις μεταβείτε στη συνήθη ορθολογική διατροφή μετά το τέλος αυτής της δίαιτας. 

Είναι η κέτωση ασφαλής;

Ναι, για έναν υγιή οργανισμό, η βραχυπρόθεσμη κέτωση, που προκαλείται από μείωση για μια περίοδο περίπου 12 εβδομάδων είναι απολύτως ασφαλής. Αντίθετα, η μείωση της αναλογίας του λίπους στο σώμα φέρνει οφέλη για την υγεία του οργανισμού.

Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη, ότι η παχυσαρκία και τα υπέρβαρα άτομα αποτελούν παράγοντα κινδύνου για μεγάλο αριθμό ασθενειών (διαβήτης τύπου 2, καρδιακές και αγγειακές παθήσεις, αρθρώσεις, ορισμένοι καρκίνοι).

Η μακροχρόνια παχυσαρκία είναι πολύ μεγαλύτερη επιβάρυνση για το σώμα σας από τη βραχυπρόθεσμη διατροφική κέτωση. Αντίθετα, το σώμα θα ωφεληθεί από την απώλεια βάρους μακροπρόθεσμα. Η κέτωση είναι η φυσική κατάσταση του οργανισμού, όπου τα υγιή συκώτια και νεφρά, που είναι τα κύρια όργανα «καθαρισμού»,  βοηθούν στην απομάκρυνση των βλαβερών ουσιών από τον οργανισμό.

Η μείωση με μια πρωτεϊνική δίαιτα είναι ασφαλής για έναν υγιή οργανισμό, αλλά υπάρχουν ορισμένες ασθένειες και καταστάσεις στον οργανισμό, όπου η χρήση της αντενδείκνυται. 

Αυτά είναι συγκεκριμένα:

 • Όλες οι παθήσεις του νεφρικού συστήματος
 • Όλες οι ασθένειες του ήπατος
 • Ασθένειες της χοληδόχου κύστης, των εντέρων και του πεπτικού συστήματος
 • Διαβήτης
 • Νόσος του Crohn, ελκώδης κολίτιδα
 • Παθήσεις της καρδιάς και του κυκλοφορικού συστήματος - έμφραγμα του μυοκαρδίου, διαταραχές του καρδιακού ρυθμού, στηθάγχη
 • Εγκεφαλικό
 • Καρκίνος
 • Η ουρική αρθρίτιδα
 • Δυσλειτουργία του θυρεοειδούς
 • Διατροφικές διαταραχές - βουλιμία ή ανορεξία
 • Αλλεργία σε οποιοδήποτε συστατικό του προϊόντος
 • Εγκυμοσύνη και γαλουχία
 • Ηλικία κάτω των 18 χρόνων

Εάν γνωρίζετε καλά την υγεία σας και δεν πάσχετε από καμία από τις παραπάνω ιατρικές παθήσεις, η πρωτεϊνική δίαιτα είναι κατάλληλη για εσάς.

Εάν δεν είστε σίγουροι, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε μια πρωτεϊνική δίαιτα.

Αν και η κέτωση είναι μια εντελώς φυσιολογική κατάσταση του σώματος, ορισμένες παρενέργειες μπορεί να εμφανιστούν σε διαφορετικό βαθμό κατά τη διάρκεια της και πρέπει να προετοιμαστείτε. 

 

 

Ανεπιθύμητες και συγκεκριμένες επιπτώσεις μιας πρωτεϊνικής δίαιτας

Πιο συχνή ούρηση
Καθώς το σώμα απαλλάσσεται από τις ουσίες, που δημιουργούνται από την καύση του λιπώδους ιστού και σε σχέση με την αφυδάτωση, υπάρχει αυξημένη ανάγκη για ούρηση. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, ειδικά στο πρώτο μισό της λειτουργίας μείωσης. Είναι λοιπόν απαραίτητο να πίνετε επαρκή ποσότητα νερού και υγρών χωρίς ζάχαρη σε ποσότητα 2,5 - 3 λίτρων την ημέρα καθ` όλη τη διάρκεια της μείωσης.

Κούραση, πονοκεφάλους και πείνα
Εμφανίζονται ιδιαίτερα στην αρχή της μείωσης. Το σώμα μέχρι στιγμής έχει συνηθίσει να τρώει πολύ περισσότερους υδατάνθρακες στη διατροφή. Το σώμα μπορεί αρχικά να ανταποκριθεί στη μείωση του σακχάρου στο αίμα με το να αισθάνεται πείνα, λαχτάρα για γλυκά, πονοκεφάλους και κόπωση. Αυτά τα συναισθήματα συνήθως εξαφανίζονται με την ανάπτυξη της κέτωσης (2-3 ημέρες). Εάν εμφανιστούν αυτά τα συμπτώματα, αφήστε το σώμα να ξεκουραστεί περισσότερο. Για πονοκεφάλους, μπορείτε να αναζητήσετε ένα κανονικό αναλγητικό. 

Δυσκοιλιότητα και διάρροια
Η δυσκοιλιότητα συνήθως σχετίζεται με το γεγονός, ότι το σώμα δεν είναι συνηθισμένο να λαμβάνει τη συνιστώμενη ποσότητα φυτικών ινών. Δώστε μεγάλη προσοχή στη συνιστώμενη ποσότητα υγρών (2,5 - 3 λίτρα την ημέρα), ο οργανισμός σταδιακά θα συνηθίσει να λαμβάνει φυτικές ίνες και η δυσκοιλιότητα θα φύγει. Μην συγχέετε τη δυσκοιλιότητα με τη μείωση του όγκου των κοπράνων. Να γνωρίζετε, ότι το σώμα καταναλώνει λιγότερη τροφή συνολικά και η συχνότητα των «μεγάλων αναγκών» μειώνεται.

Με μια ριζική αλλαγή στη διατροφή, μπορεί να εμφανιστεί το αντίθετο πρόβλημα - διάρροια. Αυτό συμβαίνει μερικές φορές, ως δυσάρεστο μέρος της μείωσης των υδατανθράκων στη διατροφή. Καθώς το σώμα συνηθίζει στη νέα διατροφή, η διάρροια εξαφανίζεται. Εάν εμφανιστεί διάρροια, συμπεριλάβετε στη διατροφή σας 1-2 κουταλιές της σούπας ποιοτικό ελαιόλαδο την ημέρα. Ωστόσο, η διάρροια δεν πρέπει να διαρκεί περισσότερο από περίπου 2-3 ημέρες. Εάν διαρκέσει περισσότερο, επικοινωνήστε με τον ειδικό μας ή τον γιατρό σας. 

Μεταλλική γεύση ή ξηροστομία
Αν και αυτή η επίπτωση είναι δυσάρεστη, συνήθως υποδηλώνει μια κέτωση που λειτουργεί σωστά. Μπορεί να οφείλεται εν μέρει στην αφυδάτωση του σώματος και εν μέρει στην παραγωγή κετονικών σωμάτων, που φέρουν μια συγκεκριμένη μυρωδιά. Η τσίχλα χωρίς ζάχαρη ή ένα κλαδάκι φρέσκιας μέντας στο στόμα μπορούν εύκολα να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα. 

Ασθένεια ή αδυναμία
Μέχρι την αρχή της δίαιτας, το σώμα σας ήταν συνηθισμένο στο γεγονός, ότι οι ενεργειακές του ανάγκες καλύπτονταν από υδατάνθρακες με τη μορφή άμεσα διαθέσιμης γλυκόζης. Τα κετονοσώματα, τα οποία αντικαθιστούν τους υδατάνθρακες στην κέτωση, δεν είναι τόσο άμεσα διαθέσιμα και το σώμα πρέπει να κάνει κάποια εργασία για να τα χρησιμοποιήσει. Το σώμα αρχικά αντιστέκεται σε αυτό και «ζητάει» υδατάνθρακες, που θα ήταν άμεσα διαθέσιμοι. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί ως αδιαθεσία, ήπια αδυναμία ή πείνα. Με την ανάπτυξη της κέτωσης και τη διαθεσιμότητα κετονικών σωμάτων, αυτά τα συμπτώματα εξαφανίζονται. Όταν εμφανιστεί μην ξεχάσετε να καταναλώσετε τα επιτρεπόμενα λαχανικά, τουλάχιστον 500 γρ. Αυτή η ποσότητα λαχανικών λειτουργεί και ως «γέμισμα» του στομάχου και αυτό θα «σβήσει» έναν από τους υποδοχείς που προκαλεί το αίσθημα της πείνας. Ταυτόχρονα, να ακολουθείτε πάντα το καθεστώς κατανάλωσης υγρών (2,5 - 3 λίτρα νερό την ημέρα). 

Αλλαγές του εμμηνορροϊκού κύκλου
Η ταχεία απώλεια ορμονικά ενεργού λιπώδους ιστού μπορεί κατ` εξαίρεση να οδηγήσει σε προσωρινές αλλαγές στον εμμηνορροϊκό κύκλο σε ευαίσθητες γυναίκες. Θα επανέλθετε στους επόμενους δύο κύκλους το αργότερο. Εάν ο κύκλος σας είναι ακανόνιστος μετά από 3 μήνες, συμβουλευτείτε τον γυναικολόγο σας. 

 

Τα πιο συνηθισμένα λάθη κατά τη διάρκεια της ESSENS Keto

Η επιτυχία της ESSENS Keto εξαρτάται, από την αυστηρή τήρηση, γεγονός που το καθιστά πολύ απλό, αλλά και κάπως επιρρεπές σε λάθη. Κάποιες, εκ πρώτης όψεως, μικρές παραβάσεις μπορεί να διαταράξουν σοβαρά την επιτυχημένη πορεία της δίαιτας. Για να μην συμβεί αυτό, ας θυμηθούμε μερικά από τα επαναλαμβανόμενα λάθη. 

Μη τήρηση της τακτικής παροχής πρωτεϊνών και άλλων ουσιών!
Μερικές φορές κατά τη διάρκεια της δίαιτας νιώθουμε, ότι έχουμε χορτάσει αρκετά (δεν πεινάμε) και χρειαζόμαστε μόνο 3 ή 4 μερίδες προϊόντων της ESSENS Keto. Αυτό είναι ένα βασικό σφάλμα, που πρέπει να αποφύγετε. Εάν δεν τροφοδοτούμε τακτικά το σώμα με πρωτεΐνες από 5 γεύματα την ημέρα, το σώμα θα τις πάρει από αλλού, θα φτάσει στον μυϊκό ιστό του σώματος και θα χάσετε επίσης μυϊκή μάζα. Αυτό ακριβώς αποτρέπουμε καταναλώνοντας τακτικά προϊόντα της ESSENS Keto χωρίς να τα παρακάμπτουμε. 

Μη τήρηση του καθεστώτος κατανάλωσης υγρών!
Η απομάκρυνση των άχρηστων προϊόντων από το σώμα είναι η βάση της μακροπρόθεσμης μείωσης, ένα καθεστώς κατανάλωσης υγρών είναι απαραίτητο. Εάν δυσκολεύεστε να υπολογίσετε την ποσότητα, μη διστάσετε να το μετρήσετε εκ των προτέρων. Εάν έχετε πονοκέφαλο κατά τη διάρκεια της ESSENS Keto, συχνά οφείλεται σε έλλειψη πρόσληψης υγρών. 

Προσθέτοντας ζάχαρη ή μέλι σε ποτά, τσάι και καφέ!
Η παραμικρή παροχή υδατανθράκων πάνω από το όριο, που περιέχεται στα προϊόντα της ESSENS Keto καταστρέφει τη διατροφή. Τα φρούτα περιέχουν επίσης μεγάλη ποσότητα ζάχαρης, επομένως απαγορεύονται στην πρωτεϊνική δίαιτα. Αν και μια μόνο πρόσληψη υδατανθράκων δεν θα βλάψει μόνιμα τη δίαιτα, θα χρειαστούν 2-3 ημέρες για να ξαναρχίσει η κέτωση.

Ακόμα και το άμυλο είναι υδατάνθρακας (για την ακρίβεια πολυσακχαρίτης)!
Η ιδέα, ότι ένα κρουασάν δεν μπορεί να βλάψει είναι εντελώς λανθασμένη. Αντίθετα, η ζύμη (ακόμη και τα δημητριακά ολικής αλέσεως) μπορεί να σταματήσει στα σίγουρα την κέτωση. Προσοχή, λοιπόν. 

Η κατανάλωση αλκοόλ ακόμη και σε λογική ποσότητα είναι επιβλαβής για τη διατροφή!
Το αλκοόλ έχει κρυμμένες θερμίδες και σάκχαρα. Ό,τι είναι υγιεινό και φυσιολογικό στην καθημερινή ζωή  (για παράδειγμα, 2 dcl ξηρό κόκκινο κρασί την ημέρα) δεν ανήκει στην πρωτεϊνική δίαιτα. Συγκεκριμένα, αποφύγετε την τακτική κατανάλωση μικρών ποσοτήτων κρασιού ή μπύρας, αυτό επιβραδύνει σημαντικά τη δίαιτα, μακροπρόθεσμα. Αυτός ο περιορισμός δεν είναι μόνιμος και ισχύει μόνο για τη δίαιτα, μετά το τέλος της θα μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας ποτό.

Χαμηλή κατανάλωση λαχανικών!
Λάβετε υπόψη ότι, τα λαχανικά, εκτός από τα προϊόντα της ESSENS Keto, έχουν αρκετές λειτουργίες. Αρχικά γεμίζουν το στομάχι, που εξακολουθεί να είναι συνηθισμένο σε μεγαλύτερο όγκο φαγητού συμβάλλοντας στο αίσθημα κορεσμού και στην απουσία του αισθήματος της πείνας. Επιπλέον, διασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία των εντέρων, ώστε να είναι έτοιμο να επεξεργαστεί κανονικά τρόφιμα μετά το τέλος της δίαιτας. Και τέλος, εμπλουτίζουν τη διατροφή σας. Δώστε λοιπόν μια ευκαιρία στα λαχανικά και απολαύστε τουλάχιστον 300 - 500 γρ. επιτρεπόμενων λαχανικών κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Επιστροφή στις κακές διατροφικές συνήθειες μετά τη δίαιτα!
Είναι υπέροχο να ακολουθείς την πρωτεϊνική δίαιτα και να χάνεις βάρος. Θυμήσου όμως, ότι το υπερβολικό βάρος έχει τις αιτίες του, που είναι η ακανόνιστη κατανάλωση τροφών ή η μη ισορροπημένη σύνθεσή τους (πολλοί υδατάνθρακες και λίπη, μόνο 2 γεύματα την ημέρα, πάρα πολλά γλυκά ροφήματα κ.λπ.). 

 

 

Μετά τη δίαιτα

Η απώλεια των περιττών κιλών θα είναι το πρώτο και κρίσιμο βήμα για μια συνολική αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες. Κατά τη διάρκεια της μείωσης, το σώμα σας θα πρέπει να συνηθίσει σε μια τακτική διατροφή και επαρκή πρόσληψη υγρών. Μετά το τέλος της δίαιτας προγραμματίστε μια τακτική αθλητική δραστηριότητα, που θα σας συντροφεύει για πολύ καιρό. Κατά τις 3 φάσεις της μείωσης, εξοικειωθείτε με τις βασικές αρχές μιας ορθολογικής διατροφής, που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα αποτελέσματα που έχετε επιτύχει, μακροπρόθεσμα. Θυμηθείτε τις βασικές αρχές και να ξέρετε, ότι θα νιώσετε πολύ καλύτερα αφού χάσετε τα περιττά κιλά.

Τώρα μάθατε τι είναι η πρωτεϊνική δίαιτα, ποιες είναι οι βασικές αρχές και κανόνες της. Γνωρίζετε πώς λειτουργεί η κέτωση, τι πρέπει να ακολουθήσετε και τι να αποφύγετε.
Ρίξτε μια ματιά τώρα στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο διατροφής, όπου θα μάθετε περισσότερα για τις επιμέρους φάσεις της ESSENS Keto. 

 

Περισσότερα
Τα προϊόντα μας
ESSENS KETO - ΦΑΣΗ 1

402,00 €

Λιγότερα από 5 τεμ.
ESSENS KETO - ΦΑΣΗ 2 + 3

382,50 €

Λιγότερα από 5 τεμ.
Σχετίζεται με
Έντυπο υλικό
Catalogue KETO ( αγγλικά )
Catalogue KETO ( αγγλικά )

1,70 €

Διαθέσιμο
KetoFerm-Συμπλήρωμα Διατροφής

25,10 €

Διαθέσιμο
Keto Omega 3-6-Συμπλήρωμα Διατροφής

23,30 €

Διαθέσιμο
ESSENS KETO
Shaker
Shaker

4,60 €

Διαθέσιμο
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΩΤΕΪΝΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ
ΣΕΪΚ ΜΠΑΝΑΝΑ - ΦΡΑΟΥΛΑ

40,70 €

Διαθέσιμο
ΣΕΪΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

40,70 €

Διαθέσιμο
ΣΕΪΚ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ

40,70 €

Διαθέσιμο
ΣΕΪΚ ΚΕΡΑΣΙ - ΒΑΝΙΛΙΑ

40,70 €

Διαθέσιμο
ΧΥΛΟΣ ΜΠΕΪΚΟΝ

54,00 €

Διαθέσιμο
ΧΥΛΟΣ ΒΑΝΙΛΙΑ

54,00 €

Διαθέσιμο
ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΠΕΪΚΟΝ

46,80 €

Διαθέσιμο
ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

46,80 €

Διαθέσιμο

Η πρωτεϊνική δίαιτα της ESSENS Keto αποτελείται από 3 φάσεις ίσης διάρκειας (κάθε φάση διαρκεί 4 εβδομάδες). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς λειτουργεί η δίαιτα, επισκεφθείτε πρώτα τη σελίδα Web About ESSENS Keto.

Όλες οι φάσεις βασίζονται σε συνδυασμό γευμάτων πρωτεΐνης από το μενού της ESSENS Keto μαζί με κατανάλωση επιλεγμένων τύπων επιτρεπόμενων λαχανικών και υγιεινών λιπαρών (περιορισμένες ποσότητες).

Και για τις 3 φάσεις, υπάρχουν ορισμένοι κοινοί κανόνες που ισχύουν για ολόκληρη τη δίαιτα.

Τακτικότητα
Κατανάλωση λαχανικών
Καθεστώς κατανάλωσης υγρών
Τακτικότητα στη διατροφή
Όλα τα γεύματα της συσκευασίας της ESSENS Keto έχουν σχεδιαστεί με αυξημένη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, μειωμένη περιεκτικότητα σε ζάχαρη και βέλτιστη περιεκτικότητα σε λιπαρά, ενώ παρέχουν στον οργανισμό τις απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της δίαιτας. Μπορείτε να συνδυάσετε ελεύθερα μεμονωμένα γεύματα.
Κατανάλωση λαχανικών
Εκτός από 5 καθημερινά γεύματα, μπορείτε να απολαύσετε 500 - 1.000 g επιτρεπόμενα λαχανικά σε μεμονωμένες φάσεις. Τα επιτρεπόμενα είδη λαχανικών διαφέρουν από φάση σε φάση. Μπορείτε να καταναλώνετε λαχανικά σε διάφορες μορφές, ως συμπλήρωμα σε μεμονωμένα γεύματα (για παράδειγμα, ως συνοδευτικό) ή χωριστά μεταξύ των γευμάτων, όποτε έχετε όρεξη. Τα επιτρεπόμενα λαχανικά δεν αντικαθιστούν μεμονωμένα γεύματα της ESSENS Keto, αλλά αποτελούν σημαντικό μέρος τους.
Καθεστώς κατανάλωσης υγρών
Για τη σωστή λειτουργία της δίαιτας, είναι απαραίτητο να καταναλώνεται 2,5 - 3 λίτρα υγρών χωρίς ζάχαρη την ημέρα. Το καθαρό νερό, το μεταλλικό νερό χωρίς γεύση, το πράσινο και το τσάι από βότανα είναι ιδιαίτερα κατάλληλα. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τσάι φρούτων (αλλά όχι από φρέσκα φρούτα ή συμπυκνωμένο). Οι λάτρεις του καφέ και οι λάτρεις του μαύρου τσαγιού μπορούν να συνεχίσουν να πίνουν, αλλά προσπαθήστε να καταναλώνετε συνολικά περίπου 4 φλιτζάνια την ημέρα (δηλαδή συνολικά περίπου 800 ml καφέ ή τσαγιού). Μη χρησιμοποιέιτε στα ποτά ζάχαρη και μέλι.
Συμπληρώματα διατροφής
Η ESSENS Keto σκέφτεται τη σωστή λειτουργία του σώματός σας, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της μείωσης, αλλά και μετά. Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε μία φορά την ημέρα τα συμπληρώματα ωμέγα Ketoferm και Ahiflower, τα οποία αποτελούν μέρος του πακέτου της Keto ESSENS. Αυτό θα εγγυηθεί τη βέλτιστη κατάσταση του σώματος και τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.
Τι να αποφύγετε
Η πρωτεϊνική δίαιτα μπορεί να είναι αναποτελεσματική. Για παράδειγμα, ένα κρουασάν ή μια μπύρα μπορεί να δώσει τέλος στην κέτωση, επειδή αυτά τα τρόφιμα είναι γεμάτα υδατάνθρακες. Η έναρξη της κέτωσης στη συνέχεια διαρκεί άλλες 2-3 ημέρες. Όλες οι τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες ή λίπη θα πρέπει να αποφεύγονται κατά τη διάρκεια της πρωτεϊνικής δίαιτας. Πρόκειται κυρίως για γλυκά, ζαχαρωτά, πατατάκια, αλμυρά σνακ, αρτοσκευάσματα, αλλαντικά, λιχουδιές, οινοπνευματώδη, λεμονάδες, χυμούς και άλλα. Ωστόσο, ορισμένα γαλακτοκομικά προϊόντα, φρούτα, ορισμένα λαχανικά, ρύζι και, για παράδειγμα, πατάτες δεν επιτρέπονται σε ορισμένα στάδια της πρωτεϊνικής δίαιτας. Ο κατάλογος των μη αποδεκτών τροφίμων για την πρωτεϊνική δίαιτα θα ήταν πολύ ευρύτερος από τον κατάλογο των αποδεκτών. Επομένως, παραθέτουμε τα επιτρεπόμενα τρόφιμα για κάθε μεμονωμένη φάση.
Σωματική άσκηση
Η πρωτεϊνική δίαιτα είναι ένας κατάλληλος τύπος δίαιτας μείωσης ακόμη και για άτομα με περιορισμένη σωματική άσκηση ή ακόμα και χωρίς. Εάν θέλετε να αθληθείτε, σε πρώτη φάση είναι δυνατό να συνεχίσετε τις δραστηριότητες, στις οποίες είναι συνηθισμένος ο οργανισμός, αλλά δεν συνιστάται η εισαγωγή νέων αθλητικών δραστηριοτήτων. Όταν συνεχίζετε τις αθλητικές δραστηριότητες, βασίζεστε στο γεγονός, ότι η αθλητική απόδοση κατά τη διάρκεια της δίαιτας θα φτάσει περίπου το 50 - 60% της κανονικής απόδοσης που έχετε συνηθίσει. Στο τέλος της δίαιτας, η απόδοση επιστρέφει στο φυσιολογικό.
Φάσεις της ESSENS Keto
1.
ΦΑΣΗ 1 - ΜΕΙΩΣΗ

Θα λάβετε όλα όσα χρειάζεστε για αυτή τη φάση στο βασικό πακέτο της ESSENS Keto. Αυτή είναι η πιο αποτελεσματική και αυστηρότερη φάση μείωσης, κατά την οποία υπάρχει η μεγαλύτερη απώλεια λιπώδους ιστού. Στόχος του είναι να ξεκινήσει μια διαδικασία στο σώμα, που ονομάζεται κέτωση, κατά την οποία το σώμα αρχίζει να αντλεί ενέργεια από τον αποθηκευμένο λιπώδη ιστό. Η σωστά ρυθμισμένη κέτωση δεν συνοδεύεται από αίσθημα πείνας ή έλλειψη ενέργειας. Χρειάζονται περίπου 2-3 ημέρες για να το προκαλέσουν στον οργανισμό.

Θα λάβετε όλα όσα χρειάζεστε για αυτή τη φάση στο βασικό πακέτο της ESSENS Keto. Αυτή είναι η πιο αποτελεσματική και αυστηρότερη φάση μείωσης, κατά την οποία υπάρχει η μεγαλύτερη απώλεια λιπώδους ιστού. Στόχος της είναι να ξεκινήσει μια διαδικασία στο σώμα, που ονομάζεται κέτωση, κατά την οποία το σώμα αρχίζει να αντλεί ενέργεια από τον αποθηκευμένο λιπώδη ιστό. Η σωστά ρυθμισμένη κέτωση δεν συνοδεύεται από αίσθημα πείνας ή έλλειψη ενέργειας. Χρειάζεται περίπου 2-3 ημέρες για να το προκαλέσει στον οργανισμό. 

Η Φάση 1 διαρκεί 4 εβδομάδες. Σε αυτό το στάδιο, θα φτάσετε στο 60 - 70% της συνολικής προγραμματισμένης μείωσης.

Κατά τη Φάση 1 της ESSENS Keto, θα καταναλώνετε μόνο 5 φορές την ημέρα γεύματα πρωτεΐνης από το μενού της ESSENS Keto, με την επιτρεπόμενη ποσότητα λαχανικών μαζί με επαρκή πρόσληψη υγρών.

Είναι απαραίτητο να λαμβάνετε 2,5 - 3 λίτρα υγρών χωρίς ζάχαρη την ημέρα. 

Πρωτεϊνούχα γεύματα
Στη Φάση 1, θα συνδυάσουμε 5 φορές την ημέρα μόνο γεύματα από τη συσκευασία της ESSENS  Keto και τα λαχανικά που επιτρέπονται κατά τη διάρκεια της Φάσης 1. Μπορείτε να απολαύσετε το πρώτο γεύμα περίπου μισή ώρα μετά το ξύπνημα και το επόμενο σε διαστήματα 3 ωρών. Όλα τα γεύματα είναι εναλλάξιμα και μπορείτε να τα συνδυάσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. 

Λαχανικά
Κατά τη διάρκεια της ημέρας, εκτός από τα αναγραφόμενα γεύματα, μπορείτε να απολαύσετε επαρκή ποσότητα επιτρεπόμενων λαχανικών. Αυτή η ποσότητα πρέπει να είναι μεταξύ 500 - 1.000 γρ. Η ανοχή της ποσότητας των επιτρεπόμενων λαχανικών είναι σημαντική και εξαρτάται από το γούστο σας. Στην αρχή της δίαιτας, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μια τυπική ζυγαριά κουζίνας για να ζυγίζετε τα λαχανικά, ώστε να έχετε μια επισκόπηση της πρόσληψής τους. Θυμηθείτε, ότι τρώτε και λαχανικά εκτός από τα γεύματα από το μενού  της ESSENS Keto, όχι αντί για αυτά. Συμπεριλάβετε λαχανικά, είτε ως συνοδευτικό, είτε μεταξύ των γευμάτων. 

Επιτρεπόμενα λαχανικά κατά τη φάση 1
Αγκινάρα, μπρόκολο, σέλινο (βολβοί και κοτσάνια), κολοκυθάκια, κιχώριο, όλα τα είδη μανιταριών (φρέσκα και κατεψυγμένα), κουνουπίδι, ραπανάκι, αγγούρι, σπανάκι, φασόλια, λάχανο (μαρούλι και ξινό χωρίς προσθήκη ζάχαρης), μάραθο, σπαράγγια , μελιτζάνα, καλαμπόκι, κάρδαμο, όλα τα είδη μαρούλι, όλα τα μυρωδικά. 

Επιλογή για τον τρόπο παρασκευής επιτρεπόμενων λαχανικών
Εκτός από τα ωμά λαχανικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε θερμικές επεξεργασίες που διατηρούν τα μέταλλα και τις βιταμίνες. Συνιστούμε ιδιαίτερα:

 • Μαγείρεμα στον ατμό
 • Μαγείρεμα
 • Ψήσιμο στο φούρνο (στεγνό χωρίς προσθήκη λίπους)
 • Ψήσιμο στη σχάρα
 • Τηγάνισμα σε τηγάνι
 • Blanching (γρήγορο βράσιμο σε ζεστό νερό ακολουθούμενο από ψύξη σε παγωμένο νερό) 

Αρωματικές ύλες
Για να βελτιώσετε τη γεύση και το άρωμα των παρασκευασμένων λαχανικών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παρακάτω αρωματικές ύλες σε περιορισμένο βαθμό. Μπορείτε να διαφοροποιήσετε τα γεύματα και τα λαχανικά σας της ESSENS Keto ή να τα απολαύσετε ως ξεχωριστή λιχουδιά: 

 • Για γεύση: αλάτι, πιπέρι, φρέσκα μυρωδικά, μπαχαρικά, σάλτσα σόγιας
 • Max 1 κουταλάκι του γλυκού ανά μερίδα: χυμός λεμονιού, ξύδι βαλσάμικο, ξύδι από κρασί, μουστάρδα, ξερό κρεμμύδι, αποξηραμένο σκόρδο, φρέσκο τζίντζερ
 • Max 2 κουταλιές της σούπας ποιοτικό λάδι την ημέρα (π.χ. για ψήσιμο στη σχάρα ή ψήσιμο λαχανικών): ελιάς, ελαιοκράμβης, λιναρόσπορου, καρύδας, κολοκύθας, ηλίανθου
 • Max 2 κουταλιές της σούπας την ημέρα (για διαφοροποίηση των γευμάτων και των λαχανικών ή ως ξεχωριστή λιχουδιά): αμύγδαλα, τριμμένη καρύδα, φουντούκια, para-nuts, σπόροι κολοκύθας, σπόροι λιναριού 

Η προσφορά επιτρεπόμενων λαχανικών, αρωματικών και πλήθους τροποποιήσεων είναι μεγάλη ακόμα και στην πιο αυστηρή Φάση 1. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε με την παρασκευή σύμφωνα με τις παραπάνω αρχές. 

Συμβουλές
Από τα επιτρεπόμενα είδη λαχανικών (ιδιαίτερα κουνουπίδι, μπρόκολο, κολοκυθάκια, σέλινο) μπορείτε να παρασκευάσετε μια εξαιρετική μαγειρευτή σούπα, αναμειγνύοντας και καρυκεύοντας σύμφωνα με τους παραπάνω κανόνες, που θα σας φανούν χρήσιμοι μεταξύ μεμονωμένων πιάτων πρωτεΐνης. Η ζεστή σούπα θα ικανοποιήσει τέλεια τα γούστα σας και επιπλέον μπορεί να παρασκευαστεί σε μεγαλύτερες ποσότητες και να διατηρηθεί στο ψυγείο. 

Παράδειγμα: 
Θα ετοιμάσετε την ομελέτα μας με μανιτάρια ESSENS για δείπνο, γιατί να μην προσθέσετε 250 γραμμάρια σπανάκι αρωματισμένο με αποξηραμένο σκόρδο. Έτσι ένα νόστιμο δείπνο γεννιέται. Γιατί να μην φτιάξετε τριμμένη αγγουροσαλάτα με πιπέρι, αλάτι, λίγο ξύδι ή χυμό λεμονιού που υπάρχει στο ψυγείο και να την συμπεριλάβετε ανάμεσα στα γεύματα. Στην αρχή της δίαιτας, όταν δεν έχετε χρόνο, αυτή είναι μια γρήγορη λύση. 

 

Περισσότερα
2.
ΦΑΣΗ 2 - ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ

Αυτή η φάση είναι απαραίτητη για την πρόληψη της λεγόμενης επίδρασης yo-yo. Όλα όσα χρειάζεστε για τη 2η φάση της δίαιτας θα τα βρείτε στο πακέτο της ESSENS Keto. Η σημαντική μείωση του λιπώδους ιστού συνεχίζεται. Ο στόχος είναι να σταθεροποιηθεί ο οργανισμός στην πρόσληψη τακτικών, πλούσιων σε πρωτεΐνες τροφών μαζί με τα γεύματα της ESSENS Keto.

Η φάση 2 διαρκεί κι αυτή 4 εβδομάδες, δηλαδή τον ίδιο χρόνο με την πρώτη φάση. Σε αυτό το στάδιο, θα φτάσετε στο 20-30% της προγραμματισμένης συνολικής απώλειας βάρους.

Ωστόσο, σε αντίθεση με τη Φάση 1, τα 2 γεύματα της ESSENS Keto θα αντικατασταθούν από τακτικά, πλούσια σε πρωτεΐνες γεύματα. Τα υπόλοιπα 3ήμερα γεύματα παραμένουν της ESSENS Keto. Παραμένει λοιπόν η κατανάλωση 5 γευμάτων.  Είναι απαραίτητο να λαμβάνετε  2,5 - 3 λίτρα υγρών χωρίς ζάχαρη την ημέρα. 

Το μενού πρέπει να είναι κάπως έτσι:
8:00 ESSENS Keto χυλός, 11:00 ESSENS Keto shake, 14:00 τυπικό, πλούσιο σε πρωτεΐνες γεύμα, 17:00 ESSENS Keto shake, 20:00 τυπικό, πλούσιο σε πρωτεΐνες γεύμα.

Μπορείτε ακόμα να προσαρμόσετε το μενού και να αντικαταστήσετε οποιοδήποτε καθημερινό γεύμα, αλλά εάν οι επιλογές το επιτρέπουν, αντικαταστήστε το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο. 

Τυπικά, πλούσια σε πρωτεΐνες γεύματα κατά τη Φάση 2
Τι εννοούμε λοιπόν με τον όρο τακτικές, πλούσιες σε πρωτεΐνες τροφές; Πρόκειται για γεύματα, που αποτελούνται από κοινά τρόφιμα, αλλά διατηρούν τα χαρακτηριστικά της αυξημένης περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες, της μειωμένης περιεκτικότητας σε ζάχαρη και της ισορροπημένης περιεκτικότητας σε λιπαρά. 

Κατά τη Φάση 2 της ESSENS Keto, θα αντικαταστήσουμε 2 ημερήσια γεύματα με ένα από τα ακόλουθα γεύματα στην καθορισμένη ποσότητα (σκέτα):

 • 100 γρ. οποιουδήποτε βοείου κρέατος
 • 150 γρ. κοτόπουλο ή γαλοπούλα (χωρίς πέτσα)
 • 150 γρ. λευκό τόφου
 • 100 γρ. φρέσκου ψαριού
 • 100 γρ. κρέας κουνελιού ή κυνήγι
 • 100 γρ. συκώτι πουλερικών
 • 100 γρ. τόνου σε δικό του χυμό
 • 3 αυγά κότας
 • 100 γρ. σεϊτάν ή τέμπε
 • 200 γρ. τυρί κότατζ
 • 150 γρ. θαλασσινά
 • 100 γρ. μοτσαρέλα
 • 150 γρ. βαλκανικό τυρί
 • 100 γρ. άπαχο ζαμπόν χωρίς κόκαλο
 • 150 γρ. τυρί κότατζ με λιπαρά 

Ετοιμάζουμε κοινά γεύματα πλούσια σε πρωτεΐνες με τον κατάλληλο τρόπο, για τη διατήρηση των θρεπτικών συστατικών. Π.χ.:

 • Μαγείρεμα
 • Άχνισμα
 • Στεγνό ψήσιμο στο φούρνο
 • Μαγείρεμα
 • Ψήσιμο στη σχάρα (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιτρεπόμενη ποσότητα ποιοτικού λαδιού)
 • Τηγάνισμα σε τηγάνι (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιτρεπόμενη ποσότητα ποιοτικού λαδιού)

Για αυτά τα γεύματα, συνεχίζουμε να καταναλώνουμε 500 - 1.000 γρ. επιτρεπόμενων λαχανικών, είτε ωμά είτε θερμικά επεξεργασμένα. 

Επιτρεπόμενα λαχανικά κατά τη φάση 2
Το εύρος των επιτρεπόμενων λαχανικών για τη Φάση 2 επεκτείνεται σε σύγκριση με τη Φάση 1 με επιπλέον λαχανικά (με έντονα γράμματα): Αγκινάρα, μπρόκολο, σέλινο (βολβοί και κοτσάνια), κολοκυθάκια, κιχώριο, όλα τα είδη μανιταριών (φρέσκα και κατεψυγμένα), κουνουπίδι, ραπανάκια, αγγούρι, σπανάκι, φασόλια, λάχανο (μαρούλι και ξινό χωρίς προσθήκη ζάχαρης), μάραθο, σπαράγγια , μελιτζάνα, patison, σαλάτα καλαμποκιού, πράσο, νεροκάρδαμο, όλα τα είδη πράσινης σαλάτας, όλα τα μυρωδικά, λευκό ή κόκκινο κρεμμύδι(1/ημέρα), κολοκύθα (100 γρ./ημέρα), ντομάτα (max 2/ημέρα) , kohlrabi (1 / ημέρα), κόκκινες και πράσινες πιπεριές (max 1 μέτρια / ημέρα), φακές (3 κουταλιές της σούπας / ημέρα), soy sprouts (2 κουταλιές της σούπας / ημέρα) ) 

Χρησιμοποιούμε επιτρεπόμενα λαχανικά για τη Φάση 2, ως συνοδευτικό σε κανονικά, πλούσια σε πρωτεΐνες γεύματα, καθώς και μεταξύ των γευμάτων, όπως έχουμε συνηθίσει από τη Φάση 1.

Καταναλώνουμε και πάλι τα λαχανικά ωμά ή θερμικά επεξεργασμένα όπως στην Φάση 1. 

Αρωματικές ύλες
Για να βελτιώσουμε τη γεύση και το άρωμα των λαχανικών, μπορούμε, σε περιορισμένο βαθμό, να χρησιμοποιήσουμε τα ίδια αρωματικά και καρυκεύματα στην ίδια ποσότητα που αναφέρεται στη Φάση 1.

Η δεύτερη, Φάση 2 σταθεροποίησης θα εμπλουτίσει τη διατροφή σας με τακτικά γεύματα, γεγονός που την κάνει πολύ πιο ενδιαφέρουσα στη γεύση, αλλά είναι πιο δύσκολο να προγραμματίσετε κοινά γεύματα πλούσια σε πρωτεΐνες. Επομένως, φροντίστε πάντα την προηγούμενη μέρα να έχετε έτοιμα τα υλικά για τα γεύματα της επόμενης μέρας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη σωστή λειτουργία της Φάσης 2. Μην ξεχνάτε να προγραμματίζετε τα γεύματα τουλάχιστον μια μέρα νωρίτερα. 

 

Περισσότερα
3.
ΦΑΣΗ 3 - ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ

Αυτή είναι η τελευταία φάση της ESSENS Keto και χρησιμεύει στην προετοιμασία του οργανισμού για την επιστροφή σε μια κανονική ορθολογική διατροφή. Αυτή είναι στην πραγματικότητα μια εκτεταμένη 2η φάση.

Η διάρκεια της Φάσης 3 είναι και πάλι 4 εβδομάδες.

Μετά από αυτήν την τελική φάση της ESSENS Keto, το σώμα σας θα είναι μερικά κιλά ελαφρύτερο και έτοιμο να επιστρέψει σε μια κανονική ορθολογική διατροφή. 

Στη Φάση 2, αντικαταστήσατε 2 γεύματα από το μενού της ESSENS Keto με κανονικά, πλούσια σε πρωτεΐνες γεύματα. Στη Φάση 3, θα αντικαταστήσετε ένα από τα γεύματα με τον ίδιο τρόπο.

Επομένως, η διατροφή σας στη Φάση 3 θα αποτελείται από 2 μερίδες από το μενού της ESSENS Keto και 3 κανονικά, πλούσια σε πρωτεΐνες γεύματα. Όπως και στη Φάση 2, εξαρτάται από εσάς το φαγητό που θα αντικαταστήσετε, αλλά αν είναι δυνατόν, δοκιμάστε να αντικαταστήσετε το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό.

Ακόμη και στη Φάση 3 ισχύουν οι ίδιοι βασικοί κανόνες, όπως και στις προηγούμενες φάσεις, δηλαδή γεύματα 5 φορές την ημέρα, κατανάλωση επιτρεπόμενων λαχανικών 500 - 1.000 γρ. και λήψη επαρκούς ποσότητας υγρών χωρίς ζάχαρη (2,5 - 3 λίτρα) την ημέρα. 

Επιτρεπόμενα λαχανικά στη Φάση 3
Οι τύποι λαχανικών, που επιτρέπονται στη φάση 3 επεκτείνονται ξανά (με έντονα γράμματα): Αγκινάρα, μπρόκολο, σέλινο (βολβοί και κοτσάνια), κολοκυθάκια, κιχώριο, όλα τα είδη μανιταριών (φρέσκα και κατεψυγμένα), κουνουπίδι, ραπανάκια, αγγούρι, σπανάκι, φασόλια, λάχανο (μαρούλι και ξινό χωρίς προσθήκη ζάχαρης), μάραθο, σπαράγγια , μελιτζάνα, patison, σαλάτα καλαμποκιού, πράσο, νεροκάρδαμο, όλα τα είδη πράσινης σαλάτας, όλα τα μυρωδικά, λευκό ή κόκκινο κρεμμύδι (1/ημέρα), κολοκύθα (100 γρ./ημέρα), ντομάτα (μέγ. 2/ημέρα), kohlrabi (1/ ημέρα), κόκκινες και πράσινες πιπεριές (μέγιστο 1 μέτρια / ημέρα), αβοκάντο (1/2   ημέρα), φακές (3 κουταλιές της σούπας / ημέρα),  soy sprouts (2 κουταλιές της σούπας / ημέρα), παντζάρια (1 μικρό κομμάτι / ημέρα), καρότα (1 μέτριο/ ημέρα), καλαμπόκι (4 κουταλιές της σούπας / ημέρα), αρακάς (4 κουταλιές της σούπας / ημέρα), ρίζα μαϊντανού (1 μέτριο/ ημέρα) 

Τυπικές, πλούσιες σε πρωτεΐνες τροφές για τη Φάση 3
Η λίστα και η προετοιμασία των κοινών γευμάτων παραμένει η ίδια όπως στη Φάση 2.

Αρωματικές ύλες
Για να βελτιώσουμε τη γεύση και το άρωμα των λαχανικών, μπορούμε, σε περιορισμένο βαθμό, να χρησιμοποιήσουμε τα ίδια αρωματικά και καρυκεύματα στην ίδια ποσότητα που αναφέρεται στη Φάση 1. 

 

Περισσότερα
Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά την σελίδα Web About ESSENS Keto πριν ξεκινήσετε τη δίαιτά σας για να αποφύγετε περιττά λάθη και να εξασφαλίσετε βέλτιστα αποτελέσματα μείωσης βάρους.
Τα προϊόντα μας
ESSENS KETO - ΦΑΣΗ 1

402,00 €

Λιγότερα από 5 τεμ.
ESSENS KETO - ΦΑΣΗ 2 + 3

382,50 €

Λιγότερα από 5 τεμ.
Σχετίζεται με
Έντυπο υλικό
Catalogue KETO ( αγγλικά )
Catalogue KETO ( αγγλικά )

1,70 €

Διαθέσιμο
KetoFerm-Συμπλήρωμα Διατροφής

25,10 €

Διαθέσιμο
Keto Omega 3-6-Συμπλήρωμα Διατροφής

23,30 €

Διαθέσιμο
ESSENS KETO
Shaker
Shaker

4,60 €

Διαθέσιμο
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΩΤΕΪΝΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ
ΣΕΪΚ ΜΠΑΝΑΝΑ - ΦΡΑΟΥΛΑ

40,70 €

Διαθέσιμο
ΣΕΪΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

40,70 €

Διαθέσιμο
ΣΕΪΚ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ

40,70 €

Διαθέσιμο
ΣΕΪΚ ΚΕΡΑΣΙ - ΒΑΝΙΛΙΑ

40,70 €

Διαθέσιμο
ΧΥΛΟΣ ΜΠΕΪΚΟΝ

54,00 €

Διαθέσιμο
ΧΥΛΟΣ ΒΑΝΙΛΙΑ

54,00 €

Διαθέσιμο
ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΠΕΪΚΟΝ

46,80 €

Διαθέσιμο
ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

46,80 €

Διαθέσιμο

Κατά τη Φάση 1 της μείωσης βάρους με την ESSENS Keto, καταναλώνουμε 5 φορές την ημέρα γεύματα πρωτεΐνης από τη συσκευασία της ESSENS Keto + επιτρεπόμενα λαχανικά στη Φάση 1.

Στη Φάση 2, μπορείτε να απολαύσετε γεύματα πρωτεΐνης 3 φορές την ημέρα από το πακέτο της ESSENS Keto + δύο φορές την ημέρα ένα κανονικό, πλούσιο σε πρωτεΐνες γεύμα. Και πάλι, επιτρεπόμενα λαχανικά στη Φάση 2.

Στη Φάση 3 της ESSENS Keto, θα τρώτε δύο φορές την ημέρα γεύματα πρωτεΐνης από το πακέτο της ESSENS Keto + 3 φορές την ημέρα ένα κανονικό, πλούσιο σε πρωτεΐνες γεύμα μαζί με επιτρεπόμενα λαχανικά από τη Φάση 3.

Γευστική συνταγή για τη Φάση 2 και Φάση 3 της ESSENS Keto
Νιώστε ελεύθεροι και γίνεται δημιουργικοί. Πειραματιστείτε και συνδυάστε τα μεμονωμένα υλικά.
Εικονογραφημένη εικόνα
Στήθος γαλοπούλας στη σχάρα με κολοκυθάκια και μανιτάρια
Συστατικά:

 • Βασιλικός (προαιρετικά)

 • Σκόρδο (1 σκελίδα)

 • στήθος γαλοπούλας (100 γρ.)

 • Μανιτάρια (100 γρ.)

 • Κολοκυθάκια (100 γρ.)

 • Ελαιόλαδο (2 κουταλιές της σούπας)

 • Χυμός λεμονιού (1 κουταλιά της σούπας)

 • Αλάτι και πιπέρι

Πώς να αρχίσετε
Εικονογραφημένη εικόνα
Μοσχαρίσιο μπιφτέκι με πουρέ κουνουπιδιού
Συστατικά:
 • Μοσχαρίσιος κιμάς (100 γρ.)
 • Κουνουπίδι (150 γρ.)
 • Σκόρδο (1 σκελίδα)
 • Αυγά (1)
 • Ελαιόλαδο (1 κουταλιά της σούπας)
 • Σχοινόπρασο (1 κουταλιά της σούπας)
 • Κόλιανδρος (1 κουταλάκι του γλυκού)
 • Φρέσκο κρεμμύδι (2 κουταλιές της σούπας)
 • Αλάτι και πιπέρι
Πώς να αρχίσετε
Εικονογραφημένη εικόνα
Γεμιστά μανιτάρια portobello με γαλοπούλα (ή μοσχάρι) και βαλκανικό τυρί
Συστατικά:

 • Μανιτάρια Portobello (2)

 • Μοσχαρίσιος κιμάς ή γαλοπούλα (100 γρ.)

 • Βαλκανικό τυρί (50 γρ.)

 • Ντομάτα (1)

 • Σκόρδο (1 σκελίδα)

 • Κόκκινο κρεμμύδι, λάδι ( 1 κουταλιά της σούπας)

 • Θυμάρι (για γεύση)

 • Αλάτι και πιπέρι

Πώς να αρχίσετε
Εικονογραφημένη εικόνα
Μπρόκολο στο φούρνο με αυγά και τυρί
Συστατικά:

 • Μπρόκολο (200 γρ.)

 • Αυγά (2)

 • Βαλκανικό τυρί / τυρί φέτα (50 γρ. )

 • Ελαιόλαδο (1 κουταλάκι του γλυκού)

 • Αλάτι και πιπέρι

Πώς να αρχίσετε
Εικονογραφημένη εικόνα
Σολομός φούρνου με σπαράγγια και βασιλικό
Συστατικά:
 • Σολομός (100 γρ.)
 • Πράσινα σπαράγγια (150 γρ.)
 • Ελαιόλαδο (2 κουταλιές της σούπας)
 • Ρίγανη και βασιλικός (προαιρετικά)
 • Αλάτι και πιπέρι
Πώς να αρχίσετε
Εικονογραφημένη εικόνα
Ριζότο κουνουπιδιού
Συστατικά:

 • Στηθος γαλοπούλας ή κοτόπουλου (100 γρ.)

 • Κουνουπίδι (300 γρ.)

 • Κρεμμύδι (1)

 • Ελαιόλαδο (2 κουταλιές της σούπας)

 • ντοματίνια (4)

 • Βασιλικός και θυμάρι για γεύση

 • Αλάτι και πιπέρι

Πώς να αρχίσετε
Εικονογραφημένη εικόνα
Ψητό τόφου με μελιτζάνες και κολοκυθάκια
Συστατικά:

 • Τόφου (150 γρ.)

 • Κολοκυθάκια (100 γρ.)

 • Μελιτζάνες (100 γρ.)

 • Ελαιόλαδο (2 κουταλιές της σούπας)

 • Θυμάρι

 • Δεντρολίβανο

 • Ρίγανη (προαιρετικά)

 • Αλάτι και πιπέρι

Πώς να αρχίσετε
Εικονογραφημένη εικόνα
Πράσινα φασολάκια με ζαμπόν
Συστατικά:
 • Πράσινα φασολάκια (300 γρ.)
 • Άπαχο ζαμπόν (100 γρ.)
 • Σκόρδο (1-2 σκελίδες)
 • Ελαιόλαδο (2 κουταλιές της σούπας)
 • Αλάτι και πιπέρι
Πώς να αρχίσετε
Εικονογραφημένη εικόνα
Ψητή πέστροφα με ρύζι κουνουπιδιού
Συστατικά:

 • Πέστροφα ή άλλο φιλέτο ψαριού (100 γρ.)

 • Κουνουπίδι (200 γρ.)

 • Ελαιόλαδο (2 κουταλιές της σούπας)

 • Φρέσκα κρεμμυδάκια (50 γρ.)

 • ντοματίνια (4)

 • Φρέσκος κόλιανδρος ( 1 κουταλάκι του γλυκού)

 • Κουρκουμάς (προαιρετικά)

 • Αλάτι και πιπέρι

Πώς να αρχίσετε
Εικονογραφημένη εικόνα
Σαλάτα αβοκάντο με φρέσκα λαχανικά και τυρί cottage (Εύκολη και νόστιμη σαλάτα, την οποία μπορείτε να απολαύσετε και με άλλα επιτρεπόμενα λαχανικά)
Συστατικά:

 • τυρί κότατζ (200 γρ.)

 • Αγγούρι (100 γρ.)

 • Αβοκάντο (½)

 • Ντομάτα (1)

 • Κόκκινη πιπεριά (1)

 • Φρέσκο κρεμμυδάκι ή κόκκινο κρεμμύδι (1)

 • Ελαιόλαδο 1 κουταλάκι του γλυκού

 • Αλάτι και πιπέρι

Πώς να αρχίσετε
Εικονογραφημένη εικόνα
Μακαρόνια από κολοκυθάκια με κοτόπουλου και πουρέ αβοκάντο
Συστατικά:

 • Κοτόπουλο (150 γρ.)

 • Κολοκυθάκια (300 γρ.)

 • Αβοκάντο (½)

 • Φρέσκο κρεμμυδάκι (1)

 • Σκόρδο (1 σκελίδα)

 • Ελαιόλαδο (2 κουταλιές της σούπας)

 • Βασιλικός για γεύση

 • Χυμός λεμονιού (1 κουταλιά της σούπας)

Πώς να αρχίσετε
Εικονογραφημένη εικόνα
Τονοσαλάτα με κρεμμύδι και αυγά
Συστατικά:
 • Τόνος στο χυμό του (100 γρ.)
 • Αυγά (2)
 • Σέλινο (50 γρ. )
 • Κόκκινο κρεμμύδι (1)
 • Ελαιόλαδο (1 κουταλιά της σούπας)
 • Πιπέρι και αλάτι
Πώς να αρχίσετε
Barbara
ID: 920060575
05.04.2024, 11:11

Ragazzi ...SPETTACOLARE 5 SETTIMANE 16 KG.NON CI POTEVO CREDERE!!!! CHE MERAVIGLIA AVER PERSO TANTI CENTIMETRI E SENTIRSI IN FORZE ALLEGRA E MAI STANCA ....!!!!TOOOPPPISSIMOOO!!!!
LA PRIMA SETTIMANA AMMETTO È STATA DURA MI MANCAVA LA PIZZA ...MA COL RICETTARIO HO RIMEDIATO ALLA GRANDE ED È STATO SUPER ...CUCINARE E MANGIARE BENE E DIMAGRIRE
GRAZIE KETO !!!MA SOPRATTUTTO ...?
GRAZIE ESSENS❤️❤️❤️❤️❤️

Daniele
ID: 920085052
30.05.2023, 19:38\"Da 171kg a 85kg: il mio percorso di trasformazione grazie ad Essens! Finalmente mi sento davvero un\'altra persona

Marco
ID: 920023866
26.05.2023, 08:47

Ho fatto tante diete nella mia vita ma questo programma e una bomba in 3 settimane 10 kg mi sento diverso più energico passati attacchi di fame ,e la notte dormo una meraviglia ,consiglio al 1000x1000

ΜΑΡΙΑ
ID: 880007581
13.03.2023, 13:32

τέλειο

NATALIYA
ID: 10053310
02.11.2022, 20:41

За два тижні -13 кг.Результат просто вражає.Смачні коктейлі та каші.А бонус?-широкий та різний асортимент

Phoebe Janssens
ID: 1010070814
13.08.2022, 13:46

Ik ben nu 9 weken bezig met het keto-dieet en ben er zeer content van.
De eerste week was de moeilijkste maar daarna ging het steeds beter en beter, ik ben ondertussen 13 kilo kwijt en voel mij veel beter , fitter en heb weer energie gekregen. Ik raad het ook aan mensen die nog twijfelen. Mijn huisarts was er op tegen dat ik het keto-dieet ging doen maar mijn cardioloog had geen bezwaar. Ik ben zeer blij dat ik dit dieet begonnen ben en dat mijn gezondheid ook met sprongen weer vooruit gaat.

Ιωάννα
ID: 930007242
02.07.2022, 12:24

Γεια σας αγαπητοι
Ειμαι η Ιωάννα 50 ετων με ρυθμισμένο υποθυροιδισμο χρόνια λαμβάνω Τ4 των 50.
Πρώην αθλήτρια κ ποδηλάτης. Προ 8 ετών έμεινα έγκυος απέκτησα υποθυροιδισμο κ δυσκολευομουν να απαλαγω απο τα κιλα μου με οτι προσπαθειες κ αν έκανα herealife κτλΝα σειμειωθειοτι ως πριν την εγκυμοσυνη ολα ταχρονιαημουν 51 κιλα! Με την essens keto έχω ενθουσιαστεί ,έχω κατέβει 5 κιλά σε 8 μέρες σταμάτησαν τα οιδηματα στους αστραγάλους
μου,περπατάω ποιο ανάλαφρα τα ρούχα άρχισαν να ναι μπόλικα.,σταματησα να ροχαλιζω στον υπνο μο ,σταματησα να λαχανιαζω κ πλέονμπορω να δεσω τα κορδωνια μου αρχισαν να αναδεικνιοονται τα κοψίματα κ οι γωνίες στο σώμα κ το πρόσωπο μου

Lidia
ID: 940013831
23.06.2022, 23:35

TOTALMENTE RECOMENDABLE
No es una dieta como otras, es un estilo de vida. Desde el primer día empecé a perder volumen. Pasado el reto de 12 semanas con ESSENS KETO puedo decir que he bajado 17kg.
Estoy encantada con estos productos, de la facilidad de utilizarlos y están ricos. Me decanto por el batido de chocolate junto con el de avellanas, es espectacular.
Después de toda una vida peleando por bajar de peso, he conseguido por fin bajar tantos kilos.
Gracias por crear esta gama de productos.

Rosanna
ID: 920009637
20.05.2022, 21:28

Una dieta differente che mantiene ciò che promette .Dopo 3 settimane già persi 6 kg senza fatica,senza stress,senza fame.Una sensazione di benessere generale e una ritrovata energia. Grazie Essens ,anche stavolta hai centrato l\'obiettivo.

Romina Amato
ID: 920129066
03.05.2022, 21:37

Buongiorno,

il programma di Essens Keto è stato l\'investimento più intelligente che abbia mai fatto nella vita. Non ho MAI fame e ho perso una taglia in una settimana. Ho perso anche centimetri sulle gambe e polpacci, cosa mai successa con altre diete. Grazie per averla progettata

Ana Maria
ID: 940004365
02.05.2022, 10:31

Hola Soy Ana desde España, en dias pasados os puse una reseña de lo bien que me habia ido realizar la Essens Keto para mi perdida de peso y volumen, hoy no me podia estar de deciros que despues de una semana de haber finalizado las 3 fases de Keto, me he vuelto a pesar y mi peso y mi grasa corporal continuan bajando. Continuo haciendo dieta saludable, Essens Keto tambien me ha servido para reeducarme en mi alimentación. Em mi reseña anterior 28/04/22 mi peso habia bajado en casi 13 kg. A fecha de hoy desde el inicio de Essens Keto he bajado 14 kg. Me siento fántastica y con mucha energia, además mi autoestima ha subido, ahora cuando me miro al espejo me gusta lo que veo. Yo recomiendo este sistema 100x100.

marcela
ID: 920087112
30.04.2022, 23:54

Mi chiamo Marcela Slaba ed ho iniziato il mio percorso Keto il 3 febbraio..mi sono piaciuti subito tutti i prodotti, sia dolci che salati..e poi, tutti trasformabili a piacere nei dolci cotti o non, dei salati in pane, focacce, muffin o creppes ripieni con tante verdure deliziose .. e quando non mi andava cucinare o non avevo il tempo, preparavo semplicemente i shake o porridge o omelette in due minuti.. fantastico per i viaggi o fuori casa.. insomma molto facile, gustoso e veloce e non ho mai sentita la fame
Riguardo ai risultati ad oggi ho perso 10kg e 48 cm

Ana Maria
ID: 940004365
30.04.2022, 17:57

Durante la pandemia engordé mucho y hace unos meses me recomendaron la dieta keto. Fué muy dura para mi y terminé dejandola.

Hace tres meses empecé con Essens Keto y ha sido estupendo A parte de que he perdido 14 kg no me he tenido de pasar tiempo leyendo etiquetas de productos ni tiempo en la cocina. Lo recomiendo a todo el mundo.
Enhorabuena por el producto.

Inmaculada
ID: 940036524
30.04.2022, 12:52

He tomado Essens Keto y me han parecido unos productos maravillosos. He conseguido controlar mi peso cosa que no había podido hacer anteriormente.
El sistema es fácil de seguir y nos dan todas las pautas para poder conseguir nuestros objetivos no solo de control de peso sino para mejorar nuestra salud y estado físico.
Agradezco a Essens por crear este sistema de control de peso y quedo a la espera de próximo productos en esta gama.

Giusi
ID: 940057832
29.04.2022, 18:42

Hola a todos. Empecé Essens KETO hace dos meses y ahora estoy empezando la tercera fase. Resultado después de 56 días, 10 kg perdidos...¡Estoy super contenta! Soy mamá y decidí invertir en mi y en mi salud y estoy entusiasta con los resultado.
Esta dieta me ha ayudado en volver a tener hábitos de alimentación saludable y no picar entre comidas.
Además de la bajada de pesoy de no pasar hambre, lo más sorprendente es que he RESUELTO del todo mi problema de reflujo gastro esofageo y la ulcera estomacal que me habían provocado estos ácidos tan potentes. Ya no tengo acidez ni dolor de estómago. Estoy súper y con energía y vitalidad a tope y ahora a por la tercera fases.

Gisela Carmona Segarra
ID: 940046886
29.04.2022, 18:02

Después de haber completado mis 12 semanas con dieta keto y que haya transcurrido una semana más, puedo confirmar mis excelentes resultados: 11 kg perdidos y muchísimo volumen, además he seguido bajando peso esta semana porque todas las pautas aprendidas han venido para quedarse: sigo bebiendo mucha agua y haciendo comidas saludables con las cantidades propuestas de proteína y de verduras y muy pocos hidratos o azúcares. Me encanta poder adquirir los productos Essens Keto individualmente para poder seguir tomándome un batido para merendar y no caer en tentaciones. Muchas compañeras de trabajo y amigas que no me habían visto desde antes de mi embarazo y mi maternidad me han dicho que no se nota para nada que acabo de tener un bebé y que nunca me habían visto tan delgada y guapa. Y esa sensación es fabulosa. Bien vale la pena cuidarse con Essens Keto, ¿no?

Ana Maria
ID: 940004365
28.04.2022, 12:20

Hola he tomado Essens Keto las tres fases, y solo tengo que decir cosas buenas de este fantastico sistema de alimentación. Con el confinamiento y la menopausia cogi unos cuantos kilos de mas. Con este sistema de nutrición he conseguido bajar casi 13 kg. de grasa y mucho volumen. No he perdido masa muscular (tengo una báscula que me lo mide) y ademas mi nivel de autoestima y energia a subido mucho. No he pasado nada de hambre y eso de no tener que pensar en que comes (y si puedes comerlo) va fantastico. Gracias Essens por cuidar de nosotros.

JOSE MANUEL
ID: 940036881
27.04.2022, 13:41

Antes de los 40 años, prácticamente hacia la vida en la calle por temas de trabajo y mantenía una vida activa, mi metabolismo aguantaba todo lo que le echara, no engordaba, todo lo quemaba rápidamente, pero después de los 40 mi actividad laboral cambió, también me apetecía darme un relax, descansar y disfrutar de ver a mis hijos crecer, pero eso tuvo sus consecuencias, comencé engordar y entre en una rutina de vida sedentaria, vamos que me pasé con lo del relax y me daba cuenta que no llevaba buen camino, mi energía cambió, mi físico cambió, mi imagen cambió y me propuse a cambiar yo a como era antes, intente varias soluciones, pero ninguna me funcionó bien, hasta hasta que conocí #KETO Essens y estoy muy contento porque empiezo a ver resultados en 33 días perdí 7, 200 kg, tengo más energía y motivación, me estoy acercando a lo que era y eso me hace sentir bien, aún me queda la fase 2 y 3 pero estoy súper contento y sé que está conseguido. Seguiré creando sueños….

Maria
ID: 940087238
26.04.2022, 12:34

Yo pensaba que los productos no me iban a gustar, pero he de reconocer que me han encantado. Sabor, textura, fuerza… aún estoy en el proceso pero estoy segura que voy a ser una nueva persona.

Maria
ID: 940087238
25.04.2022, 23:39

Yo pensaba que los productos no me iban a gustar, pero he de reconocer que me han encantado. Sabor, textura, fuerza… aún estoy en el proceso pero estoy segura que voy a ser una nueva persona.

Antonio
ID: 920091833
20.04.2022, 10:33

Buongiorno voglio condividere la mia esperienza con essensketo ......io non ho mai considerato un programma a base di polveri proteiche perché ho sempre preferito masticare ma devo ricredermi con il nostro fantastico programma perché posso sia bere che masticare inventandosi anche delle deliziose ricette dolci e salate e anche gustose. Il peso che mi ero prefissata di perdere era di 4 kg ma il percorso è talmente facile da percorrere e sopratutto pratico che sono arrivata a perdere 6 kg modellando il mio corpo e sono molto contenta di questo ....ora continuo dopo due mesi con 2/3 pasti sostitutivi e gli altri 3 con una corretta alimentazione . Grazie Essens per avermi fatto raggiungere il mio obiettivo

Anouk
ID: 1010075908
11.04.2022, 13:55

I\'ve been on Keto for 7 weeks now and have lost over 12 kilos. If you had told me this in the beginning, I would not have believed it.
All but one of the products are delicious (I just don\'t like the bacon porridge, but I mix it with the Vanilla 50/50 porridge and it\'s OK).
Especially the omelettes are very good.
I hope Essens will sell the products separately for future use and I hope Essens will let customers choose products in the box.
I can certainly recommend to everyone.

Karin
ID: 10042419
09.04.2022, 22:00

Chtěla bych firmě poděkovat, že s tímto produktem přišla. Do Keto diety jsem se pustila, protože jsem chtěla se svým tělem konečně něco udělat. Dlouhodobě se mi nedařilo zhubnout, proto jsem potřebovala pomoci. Proto když jsem viděla výsledky svých kolegů tak jsem se rozhodla do toho jít. Chtělo to velkou změnu. Velmi mě překvapilo, jak je tato dieta úžasná. Vůbec nemám hlad, ani chutě. Nevadí mi být s ostatními u jídla, dokonce jsem byla na několika oslavách narozenin, aniž bych měla chuť si něco vzít. Postupem času se z mé závislosti na jídle stává jen to, že jím abych žila. Nyní mám za sebou 4 týdnů s Keto dietou a začínám druhou fázi. Zhubla jsem 13 kg, přes boky mám -7cm a v pase - 11 cm! Cítím se lépe a jde to vidět. Jsem moc moc s mým rozhodnutím jít do toho. Keto dietu ráda doporučím každému, kdo chce zhubnout! Karin

Vilnis & Aija
ID: 1010040508
14.03.2022, 17:20

Добрый день, это опять я - Айя! :) Я не могу удержатся, чтобы не рассказать продолжение моего первого отзыва, который я написала пару дней назад. Буквально 5 дней назад начала 2.фазу KETO диеты. Взвешиваюсь 2 раза в неделю и довольно напряжённо ждала этот первый день взвешивания 2.фазы, поскольку на второй фазе два приема пищи надо заменить более менее привычными продуктами. Честно? Думала - а вдруг мой вес из-за этого начнет увеличиваться :)).
Но я была так удивлена, что я увидела на весах! За 4 первых дней второй фазы мой вес и объёмы резко уменьшились, и мой вес и объёмы теперь:
-5,8 кг
В талии -6 см
Под грудью -3,5
Объем бедра одной ноги -4,8 см
Объем бёдер -4 см
Объём живота ( ~3 см ниже пуповины) -7 см
Поскольку я перед началом диеты купила умные весы, я очень хорошо вижу, как улучшаются мои показания о состоянии организма.
Что мне нравится - это то, что я никогда не испытываю чувство голода и то, что те продукты, которые мы можем кушать кроме ESSENS KETO, очень сытные и мне даже нисколько не хочется ничего сладкого, хотя дома печенье стоит на столе.

Josef
ID: 10006318
13.03.2022, 19:33

Krásný dobrý den!
Do Essens Keto jsem se pustila, protože jsem se ve svém těle a se svou váhou netícitla dobře a dlouhodobě se mi nedařilo upravit jídelníček tak, abych dosáhla redukce. Prostě a jednoduše se mi v jídle omezovat nechtělo. Kromě toho jsem bývala často unavená a cítila se špatně i zdravotně. Chtělo to změnu. Pořádnou. Velmi mě překvapilo, jak příjemná tato dieta je. Vůbec nemám hlad, ani chutě. Nevadí mi připravovat běžné jídlo pro ostatní a sama ho nejíst, nevadí mi, když ostatní jedí zákusky nebo pijí alkohol a já ne. A to je úžasný pocit. Celkově se mi otevřely obzory. Na jídlo a alkohol se najednou dívám úplně jinak. Před tím jsem měla pocit, že se bez některých pochutin nedokážu obejít, teď vím, že ano. Začala jsem se více zajímat o jídlo celkově a baví mě připravovat jídla z povolených surovin. Postupem času se z \"diety\" stal životní styl. Nyní mám za sebou 5 týdnů s Essens Keto, jsem tedy ve druhé fázi. Zhubla jsem 7 kg (z původných 75 kg mám nyní 68 kg) a v pase jsem užší o 8 cm! Cítím se lehčí, volnější, na vzhledu je to hodně vidět. Konečně se po dlouhé době cítím ve svém těle dobře a to ještě není konec. Jsem moc ráda, že jsem se do toho pustila a určitě bych Essens Keto doporučila každému, kdo se chce ve svém těle cítit lépe! Děkuji za možnost do toho jít!
Nikol

Vilnis & Aija
ID: 1010040508
11.03.2022, 14:30

Меня зовут Айя, я из Латвии. Мне 58 лет. Раньше я не очень пробовала диеты, поскольку всегда знала, что не смогу долго удержатся. В начале, когда я услышала про Essens KETO, я тоже не хотела обращать на неё внимание, но, через некоторое время моё любопытство победило и я поняла, что эта диета мне интересна.
8 марта я закончила 1.фазу диеты КЕТО. Пока я не прослушала первую часть KICK OFF-2022 , где рассказывали про Essens KETO диету, я немного расстроилась, что на 1 фазе потерянные килограммы не очень то большие: только -4,500 кг....но после просмотра KICK OFF я поняла, что с моим весом по другому и быть не могло :). Но больше всего я рада за потерянные сантиметры (объемы)...ведь мы хотим потерять то, что видим в зеркале, не так ли? А это ведь сантиметры.
И так, мой результат за 1.фазу:
-4,5 кг
В талии -5 см
Под грудью -3,5
Объем бёдра одной ноги -4 см
Объем бёдер -4 см
Объём живота ( ~3 см ниже пуповины) -4 см
Я очень рада за результат и я этот результат хорошо чувствую, когда одеваю джинсы :).

MARIE FRANCE
ID: 660003330
09.03.2022, 17:31

je recommande Keto .bon régime sans privation

Gisela Carmona Segarra
ID: 940046886
03.03.2022, 11:47

Estoy en mi primera semana de la fase 2 de Essens Keto. En la primera fase he perdido 5 kg y más de 30 cm de volumen en barriga, caderas, cintura y pecho. Tenía una barriga gordísima de mi post-embarazo y ahora tengo un vientre prácticamente plano. Los sabores me encantan todos. Mi favorito es el batido de vainilla y cereza. Yo no he notado los efectos secundarios. Solo un poco de dolor de cabeza el primer día. Y cada día que pasa me siento con mucha más energía y vitalidad. Puedo caminar mucho más rato que antes y también más deprisa. Además toda la gente nota el cambio. No estoy pasando hambre y encuentro muy interesante complementar las comidas keto con verduras porque así te acostumbras a comer sano y son hábitos que conservaré después de las 12 semanas. Ayer probé la receta de broccoli con queso y huevo que hay en la web. Sencillamente delicioso!!
Gisela

Santa
ID: 680006622
02.03.2022, 19:13

I had pass at the minit the third week and lost -7kg! What amazing start!
Just wondering if we can better keep in next the omelette as Im not fancy of porridge !

karine
ID: 660004341
02.03.2022, 16:07

Ayant déjà essayé plein de régime, celui-ci rempli le contrat, je le recommande sans hésiter.

Javier
ID: 920015280
17.02.2022, 14:19

Hola! He querido esperar 3 semanas para contaros mi experiencia.
Al principio lo pasé realmente mal, era adicto al azúcar de bebidas energéticas y a refrescos de cola. Tuve fuertes dolores de cabeza durante los primeros días y más cansancio de lo normal.
Pero a partir del 4º día todo cambio!!! Me despierto cada mañana con una energía increíble!

Viktoriya
ID: 940026710
16.02.2022, 11:25

Добрый день. Меня зовут Виктория Сидорук Сачек мне 51 год . Я начала Кето диету Essens 31 января 2022 года с весом 95 кг ... Через 15 дней мой вес стал 84, 700 кг. Минус 10,300 кг . Чуствую себя прекрасно, много энергии, перестали болеть ноги, кожа на теле и лице в отличном состоянии. Делала всё по инструкции. Только три раза съела пятую еду поздно, и тогда вес снизился только на 100 гр.
7500 кг у меня ушло за первую неделю. Спасибо, очень довольна продуктом. Хотела бы в дальнейшем приобретать по отдельности для ежедневного использования. Очень удобно в приготовление, полезно и сытно . Можно брать с собой в путешествие...

Grousson
ID: 1010024618
14.02.2022, 14:33

Bonjour, je suis Kathy je prends Keto depuis 15 jours j ai eu 47 ans hier et j ai perdu 4 kgs en 2 semaines en sachant que j ai fêté mon anniversaire sur 2 jours dont 2 repas festifs et un la 1ere semaine. J ai beaucoup de chance d avoir perdu quand meme.
Je continue de courir tous les jours 30 mns sans être fatiguée.la 1ere semaine je me suis sentie sur 2 jours un peu fatiguée et étourdie.
Mais je sais que c est normal comme le dit le professeur.
J ai 3 membres qui les font avec moi , c est top !

Ivanna & Oleh
ID: 940022136
11.02.2022, 10:43

Меня зовут Иванна, мой индекс массы тела 31, проблема с щитовидной железной,уже много лет на гормонах, вес всегда уходил очень медленно, но с KETO питанием за 10 дней ушло 5 кг

Vanesa
ID: 940084175
09.02.2022, 15:34

Estoy encantada con essens keto empecé hace 8 días y ya perdí 6 kilos sin ansiedad por la comida y con energía a pesar de que he intentado anteriormente sin éxito perder los 30 kilos que me sobran consegui con otras dietas no ganar más peso pero no conseguía perder lo ya ganado estoy que no me lo creo! estoy muy animada con otras dietas he tenido muy mal humor debido a que no podía comer sobre todo el chocolate pero con essens keto cada día me levanto entusiasmada porque se que he perdido más peso parece que lo pierdo respirando sin esfuerzo . Tienen que probarlo !!!!

Wojciech
ID: 1570000128
02.02.2022, 15:32

Świetny pomysł . Keto omlety przepyszne z dodatkiem warzyw. Shake orzechowy i wiśniowy mistrzostwo świata ,idealny smak . Można na ciepło i zimno . Nie trzeba się martwic co zjeść ,wystarczy otworzyć - woda i szejk,szejk i mamy świetny posiłek . Testuje dalej zobaczymy juz niedługo efekty .

Amparo
ID: 940040022
31.01.2022, 17:28

He empezado hoy con el plan Essens Keto y he probado las gachas de vainilla y el batido de cereza y vainilla, están buenísimos y no se pasa nada de hambre, tambien bebo té negro, para suplementar la ingesta de líquidos, esta noche voy a cenar la tortilla con sabor a bacon que ya la he olido y Ñam Ñam!!! 100% recomendable todos los suplementos alimenticios del pack keto! Gracias por este producto!

Clare
ID: 1010030011
31.01.2022, 08:13

Day 5 and now 5Lb down. Enjoying the programme. Best results are if all powders are mixed in a liquidiser to ensure no lumps. An extra measuring scoop would be useful for savoury and sweet. Nut shake is lovely and the chocolate shake is great for a hot chocolate at night.

Viktoriya
ID: 940026710
31.01.2022, 07:24

Сегодня 30 января и я начинаю курс с Keto dietas! Меня зовут Виктория мне 51 год ,у меня менопауза очень сложно убрать вес. Я знакома с протеиновой диетой. До Essens я использовала протеиновый коктейль в течение 12 лет. Но Essens сделал супер программу, я верю в неё. Мне очень нравится состав всех продуктов. Большое количество протеина, мне это очень нравиться. Я не буду испытывать чувства голода, и моя кожа не обвиснет. А ещё мне нравится, что есть еда на целый день ,и очень удобно и быстро говится. У меня в связи с эти есть вопрос, могули я после трех месячного курса, использовать 2-3 продукта в повседневной жизни? Мой вес 95,400 кг при росте 1м61 см. Благодарю за супер программу!

Η δίαιτα keto λειτουργεί βάζοντας το σώμα σε μια κατάσταση, όπου χρησιμοποιεί αποθηκευμένες λιπαρές ουσίες για την παραγωγή ενέργειας. Είναι μια φυσική διαδικασία, στην οποία μπαίνει το σώμα με αυξημένη πρόσληψη πρωτεϊνών, πολύ περιορισμένη πρόσληψη υδατανθράκων και βέλτιστη πρόσληψη λίπους. Ονομάζεται κέτωση και εμφανίζεται στον οργανισμό 2-3 ημέρες μετά την έναρξη της δίαιτας.
Η ESSENS Keto περιλαμβάνει 3 φάσεις ίσης διάρκειας και η καθεμία διαρκεί 4 εβδομάδες. Συνολικά θα κάνετε δίαιτα για 3 μήνες. Για πλήρη επιτυχία, είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε και τις 3 φάσεις.
Ναι. Πρέπει να ολοκληρωθούν και οι 3 φάσεις για να λειτουργήσει σωστά η ESSENS Keto. Η ολοκλήρωση των φάσεων έχει επίδραση κυρίως στην πρόληψη του φαινομένου yo-yo . Στην πρώτη φάση, χάνετε πιο γρήγορα βάρος, αλλά οι επόμενες δύο φάσεις είναι απαραίτητες για τη σταθεροποίηση και τη μετάβαση σε μια κανονική διατροφή.
Όχι, το αλκοόλ απαγορεύεται σε όλα τα στάδια, λόγω της ζάχαρης και των θερμίδων. Μπορείτε να επιστρέψετε σε μέτρια κατανάλωση αλκοόλ, αφού τερματίσετε την ESSENS Keto.
Ναι, ο καφές ή το μαύρο τσάι επιτρέπεται σε όλα τα στάδια, αλλά χωρίς ζάχαρη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στέβια ή κάποιο γλυκαντικό αντ’ αυτού. Προσπαθήστε να περιορίσετε την κατανάλωση καφέ ή μαύρου τσαγιού σε περίπου 4 φλιτζάνια την ημέρα από το καθένα. Μπορείτε να προσθέσετε γάλα στον καφέ ή το τσάι, αλλά η μέγιστη ποσότητα σε ένα φλιτζάνι είναι περίπου 1 κουταλιά της σούπας.
Ναι, μπορεί να συμβεί. Το σώμα θα χάσει βάρος «σταδιακά» ακόμη και μετά από αρκετές ημέρες, εάν ακολουθήσετε τη δίαιτα και είστε υπέρβαροι, η απώλεια βάρους θα συνεχιστεί.
Για να λειτουργήσει σωστά η δίαιτα (το σώμα τρέφεται με αποθηκευμένο λιπώδη ιστό), είναι απαραίτητο να υπάρχουν κάποιες αποθήκες λίπους αποθηκευμένες στον οργανισμό. Η κατά προσέγγιση τιμή είναι ο λεγόμενος ΔΜΣ, δηλαδή ο Δείκτης Μάζας Σώματος. Υπολογίζεται διαιρώντας το βάρος σε κιλά με το ύψος σε μέτρα στο δεύτερο. Για παράδειγμα, σε ύψος 172 cm και βάρος 82 kg, ο υπολογισμός έχει ως εξής: 82 / (1,72 x 1,72) = 27,72. Ο ΔΜΣ είναι περίπου 27,72. Για να λειτουργήσει σωστά η ESSENS Keto, ο ΔΜΣ πρέπει να φτάσει σε τιμή 26 ή περισσότερο.
Ναι, τα τρόφιμα και τα ποτά της ESSENS Keto είναι όλα κατασκευασμένα, έτσι ώστε να μπορούν να συνδυαστούν σύμφωνα με το γούστο σας. Μην ξεχνάτε να καταναλώνετε επαρκή ποσότητα επιτρεπόμενων λαχανικών και να λαμβάνετε ποσότητα υγρών χωρίς ζάχαρη (2,5 - 3 λίτρα την ημέρα).
Όλοι κάνουμε λάθη. Μην είσαι σκληρός με τον εαυτό σου. Μια μικρή διακοπή δεν θα καταστρέψει ολόκληρη τη δίαιτα. Βασικά αυτό που συμβαίνει είναι, ότι η κέτωση επιβραδύνεται και πρέπει να αναρρώσει ξανά μέσα σε 2-3 ημέρες. Δεν θα χάσετε το αδυνάτισμά σας, γιατί δεν χάνετε τόσο βάρος κατά τη διάρκεια 2 - 3 ημερών. Αν δεν αντισταθείτε στον πειρασμό, μην πανικοβληθείτε. Εν ολίγοις, συνεχίστε βάση σχεδίου. Λάβετε υπόψη, ότι οι πιο συχνές παραβιάσεις οδηγούν σε πιο αργή μείωση.
Το λεγόμενο φαινόμενο yo-yo, δηλαδή η γρήγορη αύξηση λίπους είναι ελάχιστο στην ESSENS Keto, αν γίνει σωστά σε όλες τις φάσεις.
Η κέτωση είναι ασφαλής για έναν υγιή οργανισμό. Είναι μια φυσική κατάσταση για το σώμα, αντίθετα, το υπερβολικό βάρος για μεγάλο χρονικό διάστημα το επιβαρύνει και δεν είναι φυσιολογικό. Χρησιμοποιούμε την ESSENS Keto για περιορισμένο χρονικό διάστημα, το οποίο είναι απολύτως ασφαλές για έναν υγιή οργανισμό. Το μακροχρόνιο υπερβολικό βάρος επιβαρύνει πολύ περισσότερο τον οργανισμό από μια βραχυπρόθεσμη δίαιτα.
Μην συγχέετε την κέτωση με την κετοξέωση. Η κετοξέωση εμφανίζεται σε άτομα, που πάσχουν από κακή λειτουργία της ινσουλίνης στον οργανισμό (ιδιαίτερα σε διαβητικούς) και είναι μια επικίνδυνη κατάσταση γι’ αυτόν.
Ναι, κατά τη διάρκεια της δίαιτας keto, χρησιμοποιήστε αλάτι, όπως έχετε συνηθίσει, αν δεν χρησιμοποιείτε καθόλου αλάτι, αλατίστε κάθε επιτρεπόμενο λαχανικό με μια πρέζα. Ο ίδιος κανόνας ισχύει για τα μπαχαρικά και το πιπέρι.
Ναι, φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κουταλιά της σούπας ζεστό ή κρύο ελαιόλαδο ή άλλο λάδι κατά την προετοιμασία των λαχανικών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λάδι για τηγάνισμα, για παράδειγμα, όπως όταν φτιάχνετε τηγανίτες. Η μέγιστη ημερήσια δόση λαδιού είναι περίπου 2-3 κουταλιές της σούπας.
Ο ίδιος κανόνας ισχύει για τους ξηρούς καρπούς και τους σπόρους λιναριού, μπορείτε επίσης να καταναλώνετε έως και 2 κουταλιές της σούπας την ημέρα.
Προσπαθήστε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα κατανάλωσης υγρών, που θα επιτρέψει στο σώμα σας να ξεπλύνει τις ουσίες που δεν χρειάζεται. Εάν δεν πίνετε αρκετά, μπορεί να έχετε προβλήματα με πονοκεφάλους, δυσκοιλιότητα, πέτρες στα νεφρά και στο ουροποιητικό κ.λπ. Συνιστάται η κατανάλωση (2,5 - 3 λίτρα) υγρών την ημέρα. Το καθαρό νερό, το μεταλλικό νερό χωρίς γεύση, το πράσινο και το τσάι από βότανα είναι ιδανικά.
Η δίαιτα Keto είναι επίσης κατάλληλη για άτομα, που έχουν περιορισμένη σωματική άσκηση. Μην συμπεριλάβετε καμία νέα αθλητική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της δίαιτας. Θα είναι μια τακτική συνήθεια της ζωής σας μετά τη δίαιτα.
Εάν έχετε συνηθίσει σε μια αθλητική δραστηριότητα, μπορείτε να τη διατηρήσετε, αλλά να περιμένετε, ότι κατά τη διάρκεια της δίαιτας η απόδοσή σας θα είναι περίπου 40 - 50% χαμηλότερη. Περιορίστε τις αθλητικές σας δραστηριότητες αλλά συνεχίστε να τις απολαμβάνετε.
Τα ευαίσθητα άτομα μπορεί να υποφέρουν από φούσκωμα, λόγω αυξημένης πέψης πρωτεϊνών μαζί με την υψηλότερη πρόσληψη λαχανικών. Κάποιοι μπορεί να υποφέρουν στην αρχή της δίαιτας,ενώ άλλοι κατά τη διάρκεια της. Συνήθως το τσάι μάραθου ή ένα κοινό προϊόν κατά του φουσκώματος από ένα φαρμακείο θα σας βοηθήσει.
Πιθανώς το ⅓ των πελατών θα υποφέρει, από ήπιους πονοκεφάλους τις πρώτες ημέρες της δίαιτας. Αυτό προκαλείται από την αποτοξίνωση του οργανισμού, την αφυδάτωση και συχνά την ανεπαρκή πρόσληψη υγρών και αλάτων. Συνήθως εξαφανίζεται μετά από 2 ημέρες. Είναι απαραίτητο να διατηρήσετε την κατανάλωση υγρών το ελάχιστο στα 2,5 λίτρα την ημέρα καταναλώνοντας επίσης αλάτι και λαχανικά. Κατά τη διάρκεια των πονοκεφάλων, είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε ένα αναλγητικό, όποιο λαμβάνεται συνήθως.
Με κάθε δίαιτα υπάρχει κίνδυνος απώλειας μυϊκής μάζας, τα λίπη δεν καίγονται φυσιολογικά χωρίς πρωτεΐνες. Κατά τη διάρκεια της πρωτεϊνικής δίαιτας τα προμηθεύουμε εμείς, άρα ο κίνδυνος είναι ελάχιστος. Η απώλεια μυϊκής μάζας είναι αμελητέα σε σύγκριση με τα λίπη 8/2.
Το KetoFerm και το Omega 3-6 υποστηρίζουν και βελτιώνουν τη λειτουργία της ESSENS Keto.
Το KetoFerm είναι ένα μοναδικό προϊόν, που διατίθεται μόνο στην ESSENS! Περιέχει ένα μίγμα από ενεργοποιημένες διαλυτές ίνες και υψηλής ποιότητας πολυφαινόλες. Τα πρεβιοτικά υποστηρίζουν την ανάπτυξη των γαλακτοβακίλλων
και διατηρούν τα έντερα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Οχι, δεν συνίσταται. Η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός είναι λόγοι για να σταματήσετε αμέσως τη δίαιτα ή να μην την ξεκινήσετε καθόλου.
Ισχύει η αρχή της τακτικότητας. Είναι απαραίτητο να καταναλώνετε τα γεύματα της ESSENS Keto σε διαστήματα 3 ωρών, πάντα. Εάν εργάζεστε, για παράδειγμα, όλη τη νύχτα και κοιμάστε κατά τη διάρκεια της ημέρας, φάτε το πρώτο σας γεύμα μισή ώρα αφού ξυπνήσετε (ακόμα και το βράδυ) και το επόμενο μετά από 3 ώρες. Μην προσθέτετε φαγητό τις ώρες του ύπνου (ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας).
Ναι φυσικά. Το σιρόπι της ESSENS έχει εκπληκτική επίδραση στην αποτοξίνωση του οργανισμού και υποστηρίζει τη λειτουργία της ESSENS Keto. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία
Μπορείτε να συνδυάσετε την ESSENS Keto με τα ακόλουθα διατροφικά προϊόντα της ESSENS: KetoFerm, Omega 3-6, Monolaurin, Lactoferrin, ESSYNBIO, CBD, Colostrum, όλα τα προϊόντα Home Pharmacy και Essens Collagen.
Λόγω της υψηλότερης πρόσληψης σε ζάχαρη, δεν συνιστούμε να συνδυάσετε την ESSENS Keto με τα προϊόντα Chill Out, Lift Up και Aloe Vera.
Ο διαβήτης οποιουδήποτε βαθμού είναι αντένδειξη για την ESSENS Keto. Εξαίρεση θα μπορούσε να γίνει μόνο από τον θεράποντα ιατρό.
Ναι, μπορείτε να λαμβάνετε την ESSENS Detox στην αρχή της ESSENS Keto. Ωστόσο και η ESSENS Keto έχει αποτοξινωτική δράση στον οργανισμό. Εάν δεν έχετε ξεκινήσει ακόμη με την ESSENS Detox, η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε είναι μετά την ESSENS Keto.
Δυστυχώς δεν είναι. Η πρωτεϊνική δίαιτα περιλαμβάνει πλήρες γάλα σε σκόνη και συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος ή απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος και πρωτεΐνη γάλακτος. Μπορείτε να βρείτε αυτά και άλλα πιθανά αλλεργιογόνα στον ιστότοπο των μεμονωμένων προϊόντων.
Δυστυχώς όχι, η ESSENS Keto περιέχει πλήρες γάλα σε σκόνη και συμπυκνωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος ή απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος και πρωτεΐνη γάλακτος. Επιπλέον, ο πουρές μπέικον περιέχει αφυδατωμένο αποξηραμένο κρέας.
Υπάρχουν πολλές ενδείξεις, ότι τα ωμέγα οξέα έχουν ευεργετική επίδραση στη λειτουργία του σώματός μας. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν η λήψη υψηλών δόσεων συγκεκριμένων λιπαρών οξέων, όπως το EPA και το DHA είναι καλύτερη από τη λήψη ενός πλήρους και ισορροπημένου συμπληρώματος ωμέγα.

Είναι καλύτερα για το ανθρώπινο σώμα να λάβει μια πλήρη και ισορροπημένη αναλογία βασικών ωμέγα 3-6, τα οποία ο οργανισμός μετατρέπει προσαρμοστικά σε μια πολύ υγιή παροχή προηγμένων, λειτουργικών ωμέγα οξέων ETA, EPA, DPA, DHA. Ένας τέτοιος μετασχηματισμός απαιτεί την πρόσληψη σύνθετων ALA, SDA και GLA, δηλαδή των δομικών στοιχείων για όλα τα ευεργετικά λειτουργικά ωμέγα 3 και 6 οξέα. Αυτά είναι, που εξασφαλίζουν τη σωστή παραγωγή όλων των λειτουργικών ωμέγα οξέων, σε αντίθεση με την επιλεκτική πρόσληψη δύο συγκεκριμένων ωμέγα οξέων, του EPA και του DHA.

Ως εκ τούτου, το Essens omega περιέχει τον υψηλότερο δυνατό συνδυασμό ALA, SDA και GLA, που εξασφαλίζει ένα ολοκληρωμένο και ισορροπημένο συμπλήρωμα ωμέγα για τη σωστή λειτουργία όλων των ευεργετικών ωμέγα οξέων στο σύνολό τους.
Ναι, μπορείτε επίσης να λαμβάνετε και Aloe Vera + Boswellia κατά τη διάρκεια της Essens Keto.
Τα γεύματα πρέπει να καταναλώνονται μετά από 3 ώρες. Έτσι, εάν γευματίσετε στις 16:00, το δείπνο θα πρέπει να είναι περίπου στις 19:00. Σκεφτείτε εάν, για παράδειγμα, θα ήταν δυνατό να προετοιμάσουμε το σέικ της Essens, εκ των προτέρων. Οι πελάτες μας με ακανόνιστες ώρες εργασίας (οδηγοί μεγάλων αποστάσεων, γιατροί κ.λπ.) προσπάθησαν να παρασκευάσουν το ποτό της Essens Keto σε σέικερ ή μπουκάλι PET, από πριν και να το πίνουν εκείνη τη στιγμή, κάτι, που δεν είχε αρνητική επίδραση στην απόδοση της εργασίας τους. Εάν δεν μπορείτε να προετοιμάσετε το ρόφημα από πριν ή να το καταναλώσετε με άλλο τρόπο , δεν μένει τίποτα άλλο παρά να παρατείνετε το διάστημα σε περισσότερες από 3 ώρες. Αυτό δεν θα επηρεάσει τη λειτουργία της δίαιτας, αλλά σε διάστημα άνω των 3 ωρών μπορεί να εμφανιστεί έντονο το αίσθημα της πείνας.
Η νόσος του θυρεοειδούς είναι αντένδειξη για την ESSENS Keto. Εξαίρεση θα μπορούσε να γίνει μόνο από τον θεράποντα ιατρό.
Ναι, μπορείτε να συμπεριλάβετε τσάι χωρίς ζάχαρη κατά τη διάρκεια της ESSENS Keto.
Ένα διάλειμμα του καθεστώτος δεν θα χαλάσει ολόκληρη τη δίαιτα. Αλλά βασικά αυτό, που συμβαίνει είναι, ότι η κέτωση επιβραδύνεται και χρειάζεται 2-3 ημέρες να επανέλθει. Θα χάσετε βάρος, αλλά δεν θα χάσετε τόσο πολύ για 2-3 ημέρες. Αν δεν αντισταθείτε περιστασιακά στον πειρασμό, μην πανικοβληθείτε. Με λίγα λόγια, συνεχίστε σύμφωνα με το σχέδιο. Λάβετε υπόψη, ότι οι πιο συχνές παραβιάσεις οδηγούν σε πιο αργή μείωση.
Δεν είναι απαραίτητο να πάτε στο γυμναστήριο, αλλά ως μέρος ενός υγιεινού τρόπου ζωής, η αθλητική δραστηριότητα είναι ευπρόσδεκτη, ειδικά από την 3η φάση της ESSENS Keto και μετά την ολοκλήρωσή της. Για παράδειγμα, ένας κοινός περίπατος είναι ιδανικός.
Μπορείτε να συμβουλευτείτε για αυτό το θέμα τον εγγυητή της ESSENS Keto, Jiří Šusta, μέσω του διευθυντή του υποκαταστήματος. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον γιατρό σας.
Όλα τα είδη σπαραγγιών επιτρέπονται κατά τη διάρκεια της ESSENS Keto.
Η τυπική διάρκεια της πρώτης φάσης είναι 1 μήνας (καθώς και η διάρκεια της δεύτερης και τρίτης φάσης). Η συνολική διάρκεια όλης της δίαιτας λοιπόν είναι 3 μήνες. Σε αιτιολογημένες μεμονωμένες περιπτώσεις (π.χ. περιπτώσεις εξαιρετικά υψηλού βάρους) και μετά από συνεννόηση με γιατρό, η πρώτη φάση μπορεί να παραταθεί σε 1,5 - 2 μήνες.

Ωστόσο, είναι απαραίτητο να συνειδητοποιήσουμε, ότι η 2η και η 3η φάση πρέπει να επεκταθούν αναλόγως. Έτσι, με διάρκεια της πρώτης φάσης 2 μήνες, η 2η και η 3η φάση θα πρέπει να είναι 2 μήνες η καθεμία και η συνολική περίοδος δίαιτας να είναι 6 μήνες, που είναι αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να μην ολοκληρωθούν όλες οι φάσεις. Δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί η 1η φάση για 2 μήνες και η επόμενη φάση μόνο για τον 1ο μήνα, γιατί στη συνέχεια υπάρχει κίνδυνος του φαινομένου yo-yo. Μπορείτε να διατηρήσετε την 1η φάση για 2 μήνες και την επόμενη φάση για 2 μήνες, αφού συμβουλευτείτε τον γιατρό σας, αλλά δεν το προτείνουμε. Οι πελάτες έχουν εξαιρετική εμπειρία με την παράταση κάθε φάσης κατά 1 εβδομάδα. Αυτό θα σας δώσει επιπλέον 3 εβδομάδες δίαιτας, χωρίς συνεννόηση και τον κίνδυνο να μην ολοκληρώσετε τη δίαιτα.
Ναι, μπορείτε να πάρετε και αυτές τις κάψουλες κατά τη διάρκεια της ESSENS Keto.
Οι τροφές σε ποσότητα και σύσταση, όπως συντίθενται, όχι μόνο υποτίθεται, ότι σε χορταίνουν, αλλά παρέχουν στον οργανισμό τα απαραίτητα μέταλλα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, διατηρώντας την κέτωση και προστατεύοντας τη μυϊκή μάζα. Αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί μόνο με μισές δόσεις. Το αίσθημα της «πληρότητας» (αλλά και το αίσθημα της «πείνας») συχνά μετατοπίζεται σε ένα υπέρβαρο σώμα και δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική ανάγκη του οργανισμού να φάει ή να μην φάει. Επομένως, να ακολουθείτε πάντα την προβλεπόμενη δόση, δεν μπορεί να μειωθεί - η δίαιτα δεν θα λειτουργήσει σωστά.
Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την οδοντόκρεμα. Οι οδοντικές παστίλιες ESSENS Aloe Vera, για παράδειγμα, είναι επίσης κατάλληλες.
Η ESSENS Keto έχει σχεδιαστεί για ενήλικες. Η χρήση από άτομα κάτω των 18 ετών είναι δυνατή μόνο μετά από συνεννόηση με τον θεράποντα ιατρό.
Τα δοχεία είναι κατάλληλα, για παράδειγμα, για ταξίδια. Μπορείτε να μετρήσετε την σωστή ποσότητα για το σέικ. Έτσι, μπορείτε να ετοιμάσετε ένα φρέσκο ρόφημα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
Συνιστούμε να μετρήσετε πρώτα την ακριβή ποσότητα στη ζυγαριά της κουζίνας σας. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, θα μάθετε να την υπολογίζετε.
Ναι, μπορείτε να πιείτε Coca-Cola Zero χωρίς ζάχαρη κατά τη διάρκεια της Essens Keto. Ωστόσο, βεβαιωθείτε, ότι είναι χωρίς υδατάνθρακες ( 0% υδατάνθρακες είναι ένας ιδανικός οδηγός). Κατά τη διάρκεια της δίαιτας, το σώμα δεν λαμβάνει το φάσμα των γεύσεων που είχε συνηθίσει, επομένως μπορούμε να προτείνουμε την περιστασιακή κατανάλωση Cola Zero ή παρόμοιου ποτού με υδατάνθρακες για γεύση. Αν σας αρέσει, πάρτε το ως απόλαυση.
Το τέλος της δίαιτας ακολουθεί μια ορθολογική διατροφή με αρκετή άσκηση. Είναι σαφές, ότι η ορθολογική διατροφή έχει πολύ μεγαλύτερη πρόσληψη υδατανθράκων από το καθεστώς δίαιτας Keto. Η βέλτιστη αναλογία θρεπτικών συστατικών σε μια ισορροπημένη διατροφή είναι περίπου 55% υδατάνθρακες, 25% λιπαρά και 20% πρωτεΐνες. Αυτή η κατανομή των θρεπτικών συστατικών θα πρέπει να δημιουργηθεί σταδιακά (περίπου 4-6 εβδομάδες μετά το τέλος της δίαιτας) και ιδιαίτερα οι υδατάνθρακες θα πρέπει να εισαχθούν σταδιακά στην κανονική διατροφή σας. Μην ξεχάσετε να μοιράσετε το καθημερινό σας γεύμα σε 5 μερίδες και αν σας λείπει ο χρόνος, υπάρχει άγχος ή απειθαρχία, η διατροφή σας δεν είναι ιδανική, συμπεριλάβετε μία μερίδα ESSENS Keto αντί για ένα κανονικό γεύμα, το οποίο το σώμα σας θα εκτιμήσει και θα συνηθίσει χωρίς χρονικούς περιορισμούς.
Τα προϊόντα παρασκευάζονται έτσι, ώστε μία δόση να αντιστοιχεί σε ένα πλήρες κύπελλο μέτρησης. Επειδή κάθε μείγμα έχει διαφορετική σύσταση, το πρώτο αντιστοιχεί σε τιμή 27 g, το δεύτερο 38 g.
Επαρκείς μερίδες στη συσκευασία είναι εγγυημένες εάν τηρηθεί η συνιστώμενη δοσολογία.
Από τις πληροφορίες, που υπάρχουν από τα μέλη της ESSENS, αυτές οι προσπάθειες έγιναν και στέφθηκαν με επιτυχία. Σίγουρα συνιστούμε να το δοκιμάσετε.
Θυμηθείτε, ότι εάν θέλετε να χάσετε μια μικρή ποσότητα κιλών, η δίαιτα πρέπει να είναι πιο αυστηρή, η έναρξη με τη φάση 2 δεν είναι η ιδανική. Στην περίπτωσή σας (5 κιλά) προτείνω να ξεκινήσετε από την πρώτη φάση και να την κρατήσετε μόνο για 2 εβδομάδες και στη συνέχεια να προχωρήσετε στη 2η φάση για 2 εβδομάδες καθώς και την 3η φάση για 2 εβδομάδες.
Η ενδεικτική τιμή είναι το πολύ 25 γραμμάρια υδατανθράκων συνολικά. Υδατάνθρακες περιέχονται επίσης στα λαχανικά, που τρώτε με τα γεύματα ESSENS. Έτσι στη Φάση 1 δεν καταναλώνετε επιπλέον υδατάνθρακες.
Στη Φάση 1, επιμείνετε μόνο στην Essens Keto και τα λαχανικά, κάθε κανονικό φαγητό θα σταματήσει ή θα επιβραδύνει την κέτωση.
Το γιαούρτι έχει περίπου 2 φορές περισσότερους υδατάνθρακες από το πλήρες σε λιπαρά τυρί κότατζ. Αλλά σε εξαιρετικές περιπτώσεις (μέγιστο μία φορά την εβδομάδα), αν δεν είχατε χρόνο να αγοράσετε 150 γραμμάρια τυρί cottage, για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και 150 γραμμάρια γιαούρτι, αυτό δεν θα επηρεάσει τη διατροφή. Είναι καλύτερη επιλογή από το να παραλείψετε ένα γεύμα.
Ένα από τα κύρια καθήκοντα της ESSENS Keto είναι να διασφαλίσει, ότι οι πρωτεΐνες στο σώμα είναι διαθέσιμες σε συνεχή βάση και προστατεύουν τη μυϊκή μάζα σε όλο τον ημερήσιο κύκλο. Η ομοιόμορφη πέψη των πρωτεϊνών διασφαλίζει την ισορροπημένη ανάμειξή τους, ώστε να είναι διαθέσιμες σε όλη την κέτωση. Για την τέλεια λειτουργία ολόκληρου του μείγματος, η ESSENS Keto χρησιμοποιεί τα πλεονεκτήματα και των δύο τύπων πρωτεϊνών, φυτικής και ζωικής προέλευσης.
Το τεστ χρησιμεύει μόνο ως κατευθυντήρια γραμμή. Χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό των ίδιων των κετονικών σωμάτων, όχι ολόκληρης της πολύπλοκης διαδικασίας καύσης του λιπώδους ιστού καθαυτή (ακόμα κι αν σχετίζονται). Μάλλον, το χρησιμοποιούμε, ως βοηθητικό δείκτη εάν η δίαιτα πηγαίνει με κάποιο τρόπο, όπως θα έπρεπε. Η απώλεια 8 κιλών είναι από μόνη της απόδειξη, ότι όλα λειτουργούν, όπως πρέπει και μόνο τα σώματα κετόνης δεν δείχνουν να είναι τόσο πολλά στα ούρα.
Για να αποφύγετε την αύξηση βάρους, είναι πολύ σημαντικό να ολοκληρώσετε και τα 3 στάδια, αυτό είναι πραγματικά σημαντικό. Και μετά αποφύγετε τον τρόπο ζωής και τη διατροφή, που οδήγησαν στην αύξηση των κιλών.
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΡΡΗΤOY ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIE

Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να διασφαλιστεί μια αποτελεσματική εμπειρία χρήστη και να διευκολυνθεί η περιήγηση σε αυτές τις σελίδες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ COOKIES
ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΛΩΝ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ COOKIES

Τα απαραίτητα cookies διασφαλίζουν βασικές λειτουργίες του ιστότοπου, όπως η πλοήγηση στη σελίδα και η πρόσβαση σε ασφαλείς ενότητες του ιστότοπου. Οι ιστότοποι δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά χωρίς αυτά τα cookies.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ COOKIES

Τα αναλυτικά cookies χρησιμοποιούνται για την καταγραφή της επισκεψιμότητας του ιστότοπου, έτσι ώστε ο χειριστής να μπορεί να κατανοήσει καλύτερα τη συμπεριφορά των επισκεπτών.


MARKETING COOKIES

Τα cookies marketing παρακολουθούν τη δραστηριότητα των χρηστών σε ιστότοπους. Σκοπός είναι η προβολή σχετικής και ενδιαφέρουσας διαφήμισης εξατομικευμένης στον επισκέπτη, και συνεπώς πιο αποτελεσματικής διαφήμισης για χειριστές και τρίτους διαφημιστές.


ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ